ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 
Θλιβερός ο Τσίπρας. Πιο θλιβεροί οι Έλληνες που με τον αρχηγό του Σύριζα δεν διαθέτουν την καβάτζα της αντιπολίτευσης. Άντε και συμφωνησει κανείς πως η κυβέρνηση είναι για κλωτσές. Τι σου απομένει πολιτικά; Μια αντιπολίτευση αξιόπιστη. Ε, αν και η αντιπολίτευση είναι να τη φτύνεις, τότε πέφτεις στην κατάθλιψη. 
Δεν του βγήκε η δουλειά με τον κορονοϊό. Στην πανδημία η Ελλάδα, περιοριστικά μέτρα η κυβέρνηση, μέσα στο κόλπο τα εμβόλια, τέλος πάντων από όλο το νταραβέρι ο Τσίπρας δεν σκόραρε κομματικά. Ούτε ίντσα δεν ανέβηκε. Δεν του κάθισε καλά το οικονομικό, επόμενο ήταν να περιμένει να ρεφάρει στις πυρκαγιές. 
Δεν υπήρχε σχέδιο. Αυτό είπε. Πως η κυβέρνηση δεν έδρασε με σχέδιο να σβήσει τις φωτιές. Ο σύριζας έχει σχέδιο και δεν μας το δείχνει; Το κρατάει για να το χρησιμοποιήσει όταν ξαναγίνει κυβέρνηση; Μην πει κανείς τη μαλακία πως σήμερα δεν είναι κυβέρνηση το κόμμα της αριστεράς, που δεν είναι μόνο της αριστεράς, αλλά και της κεντροαριστεράς στα λόγια, και στην πράξη της δεξιάς. Αν καταγγέλει τη ΝΔ για έλλειψη σχεδίου για τις πυρκαγιές ο Τσίπρας, τότε θα πρέπει να καταγγείλει και τον Σύριζα.
Δεν τον πληρώνουμε τον κάθε Σύριζα για να παρουσιάζει παραμύθι σχέδια π.χ. για την παιδεία ή την κτηνοτροφία. Δικά του σχέδια τα οποία γράφει στα τέτοια του ως κυβέρνηση. Υποχρεωμένο είναι κάθε κόμμα να προβληματιστεί και για τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.
Σχέδια για έκτακτες ανάγκες οφείλει να έχει στο συρτάρι το κράτος. Όχι το κόμμα. Αν το κράτος μας δεν είναι αυτό που πρέπει, τότε φταίμε όλοι. Και ο κόσμος και τα κόμματα. Και,το κυβερνητικό κόμμα και - πολύ περισσότερο- αυτό της αντιπολίτευσης που ήταν κυβλέρνηση, άρα διότι έχει μεγαλύτερη ευθύνη για την όποια κρατική ανεπάρκεια.
Διαβαστε ακομα:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ...