ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ... ΔΕΙΞΕΙ

 
Είμαστε λαός καχύποπτος. Επόμενο! Επειδή είμαστε μικρή χώρα, Αδύναμη. Ο μεγάλος και ισχυρός δεν έχει ανάγκη να υποψιάζεται στον ίδιο βαθμό όπως ο φουκαράς. Η κουβέντα με αφορμή το καρδιακό επεισόδιο που βρήκε τον σύντροφο και παιδί της πιάτσας Νίκο Χαρδαλιά. Το πρώτο που κυκλοφόρησε από τη γειτονιά των πονηρών είναι ότι πρόκειται για παραμύθι. 
Ότι ο Μητσοτάκης έχει για ξου την υφυπουργάρα της πολιτικής προστασιας και για να μη φανεί ότι τον καθαρίζει ως αποτυχημένο, σκηνοθέτησαν την εισαγωγή του σε νοσοκομείο. Οπότε θα κάνει στην ακρη ο Χαρδαλιάς και μην τον είδατε σε λίγο τον λεβέντη από την ηρωϊκή Ευρυτανία.
Καλοσπουδαγμένος σε Αθήνα και Αγγλία ο 53χρονος Χαρδαλιάς (φώτο, με την σύζυγο του) έγινε πρώτη φίρμα με τους κορονοϊούς και τις πυρκαγιές. Έπεσε πολύ δουλειά επάνω του, πουλούσε νταηλήκι δεξιά κι αριστερά, ακόμα και σε υπουργάκια του Μητσοτάκη. Βγήκαν τα ποδαράκια του πολύ έξω από το στρώμα του.
Όσο για το μαϊμού καρδιακό επεισόδιο, δεν είναι και εύκολο να σταθεί. Να είμαστε σοβαροί. Ένα κόλπο σαν κι αυτό για να περάσει χρειάζεται να έχουν συμμετοχή αρκετοί, όχι μονάχα δυο και τρεις στην κομπίνα, άρα είναι από δύσκολο έως απίθανο.
Ο Μητσοτάκης στην τελευταία του εμφάνιση ζωντανά σ' όλα τα κανάλια, όταν ακόμα δεν είχαν σβήσει οι μεγάλες πυρκαγιές, έκανε ύμνους στον Χαρδαλιά, πρώην δήμαρχο Βύρωνα. Αυτό, ναι, είναι... ύποπτο. Νόμος άγραφος, ο κάθε πρωθυπουργός λέει τα καλύτερα λόγια γι αυτόν που στέλνει στο σπίτι του. 
Το πράμα θα δείξει. Αν θα επιστρέψει στα καθήκοντα του ο Χαρδαλιάς ή όχι.
Διαβαστε ακομα:

ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ