Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ

 
Τι μας ενδιαφέρει τι γίνεται στην Αμερική. Σκοτιστηκαμε! Δεν είναι έτσι, όμως. Θες δεν θες είσαι μπλεγμένος. Και σε κάποιο βαθμό επηρεάζεται η καθημερινότητα σου, έστω κι αν δεν το παίρνεις χαμπάρι, από το τι τρέχει σε μια μεγάλη δύναμη. Στην Κίνα, στη Ρωσία, στην Αγγλία και την Γερμανία. Πολυ περισσότερο στην πλανηταρχία. 
Καταρρέει στις ΗΠΑ ο πρόεδρος Μπάϊντεν. Κι αν δεν κάνεις κέφι να το δεις πραγματιστικά, το έργο βλέπεται και τουριστικά. Τον φάγανε τον φουκαρά τον Τραμπ, όλοι έπεσαν επάνω στον βαψομαλλιά, και τι έγινε, τελικά; Ο ανθρωπάκος αυτός ο 80χρονος Τζο Μπάιντεν πέφτει, συνεχώς πέφτει και σταματημό δεν έχει η τσουλήθρα του σ' όλα τα μέτωπα.
Δεν έχει ξαναγίνει. Ο άνθρωπος χωρίς υπερβολή έχει σηκώσει τα χέρια ανήμπορος να σταματήσει την πτώση του. Όχι μόνο την προσωπική, όχι μόνο την κομματική των δημοκρατικών, η ίδια η Αμερική χάνει παντού με πρόεδρο τον Τζο Μπάϊντεν. Πριν ακόμα συμπληρωθεί χρόνος από τότε που μπήκε στο Λευκό Οίκο.
Ποια είναι η αντικειμενική κριτική που γίνεται στον Μπάϊντεν, του οποίου η δημοτικότητα του εκείνη του κόμματος των δημοκρατικών έχουν πάρει την κάτω βόλτα; Και με διαφορά, σε σύγκριση με τα νούμερα που έπαιζαν προεκλογικά. Δεν είναι ο στιβαρός ηγέτης. Του λείπει η αποφασιστικότητα. Δεν έχει σταθερότητα αποφάσεων,  
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ