ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ

 

Ένα είναι το πιο σημαντικό. Να μην τολμάει να κουνάει το δάκτυλο στην Ελλάδα η Τουρκία. Όλα τα άλλα τα γράφω σε δεύτερη μοίρα. Κι αυτός ο τσαμπουκάς του Ερντογάν, που τους τελευταίους μήνες μας τα είχε ζαλίσει, δεν υφίσταται πλέον. Θα πάθει την πλάκα της Ιστορίας της η Τουρκία αν κάνει την αποκοτιά να βουτήξει ένα νησί. Τι άλλο;

Ας πατήσει το ελληνικό νησί. Μακάρι! Τότε θα γίνει το έλα να δεις. Η μεν Ελλάδα θα ξαναπάρει το νησί, η δε Τουρκία, με το παγκόσμιο διασυρμό της, θα το σκυλομετανοιώσει.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Και άλλαξαν υπέρ της Ελλάδος εκατό τα εκατό. Αμερική και Γαλλία επιτόπου θα βάλουν στη θέση τους τον Τούρκο. Και δεν θα το κάνουν για πάρτη της Ελλάδος, αλλά για να δώσουν το μάθημα που έχει ανάγκη να πάρει η Τουρκία που είχε σηκώσει τον αμανέ πολύ πιο ψηλά από το μπόι της. Κι αυτό οι μεγάλοι δεν το ανέχονται.

Είναι και η Ελλάδα, όμως! Μια ζωή είχαμε το φόβο μήπως μας πάρουν ένα νησί. Ας κοπιάσουν. Άσε τι θα κάνουν ΗΠΑ, που δεν έχουν για πλάκα τις βάσεις τους στην Ελλάδα, και Γαλλία με στόλο ικανό να κάνει με τα κρεμμυδάκια την Τουρκία. Πεντακόσα δικά μας αεροπλάνα θα στήσουν το πάρτυ της αιωνιότητας και θα χτυπάνε ζωντανούς στόχους στην Τουρκία.

 Στη φώτο το γαλλικό αεροπλανοφόρο ''Ντε Γκωλ'', το οποίο αν το δουν στη γειτονιά μας οι Τούρκοι θα αρχίσουν να ζητάνε συγχώρεση από τον Μωάμεθ.
Διαβαστε ακομα:

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Ο… ΜΕΣΑ Σ’ ΟΛΑ ΡΟΥΒΑΣ