Το ΚΚΕ έχει συμπεριφορά Βατικανού. Μιλάμε σοβαρά. Κάπου πλησιάζουν το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και το Βατικανό. Τι κάνει το μέγα ιερατείο του καθολικισμού; Έχει το δικαίωμα να αγιοποιήσει κάποιον. Όπως και να αφορίσει κάποιον άλλον. Δεν αποφασίζει, βέβαια, κανένα Βατικανό, δηλαδή μια γήινη οργάνωση, μάλιστα με ένα κάρο εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε βάρος της. Μιλάει το Άγιον Πνεύμα. Βέβαια. Το από υψηλά. Αυτό αποφασίζει. Και το Αλάθητο του Πάπα.
Και το ΚΚΕ. Αποφασίζει το ιερατείο του κόμματος ότι κάποιος είναι προδότης. Καρφί της ασφάλειας. Διπλός πράκτορας. Ρουφιάνος του κερατά. Το κόμμα πιθανόν να κάνει γκέλα, όπως έχει κάνει το Βατικανό. Έχει συμβεί, δηλαδή, η συμμορία του καθολικισμού να έχει αγιοποιήσει κάποιον, να τον έχει κάνει άγιο, και με βούλα, και μετά από 157 χρόνια π.χ. να τον ξεάγιασαν διότι πήραν πρέφα πως ήταν παπατζής, κομπιναδόρος.
Το ΚΚΕ. Επιχορηγείται οικονομικά από το κράτος, όχι βέβαια να κάνει κι αυτή τη δουλειά. Ποια; Σήμερα να αποκαθιστά τον άλφα αγωνιστή τον οποίον πριν 40 χρόνια π.χ. τον είχε καταραστεί.
Η κουβέντα γίνεται για τον σπουδαίο Ιωάννη Καποδίστρια, τον πρώτο μετά την τουρκοκρατία κυβερνήτη της Ελλάδος, ο οποίος το 1828, στις 6 Ιανουαρίου, με τη συνοδεία του και την αγγλική κοβέρτα wolf έφθασε στο Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της ελεύθερης πατρίδος μας.
Τα φωτισμένα μυαλά του ΚΚΕ, κάποιοι Σιάντοι, Ζεύγοι και σία με στόκο στο κεφάλι, για χρόνια είχαν καταλήξει στο μέγα συμπέρασμα ότι ο Καποδίστριας δεν ήταν παιδί του λαού. Δεν ήρθε στην Ελλάδα για προστατεύσει τα λαϊκά συμφέροντα. Επόμενο. Πρώτον, ο Καποδίστριας δεν ήταν μέλος του ΚΚΕ, άσχετο αν το κόμμα δεν είχε ιδρυθεί. Και, δεύτερον, ήταν αριστοκρατικής καταγωγής και υπουργός εξωτερικών του τσάρου της Ρωσίας.
Μιλάει το Άγιον Πνεύμα. Είπαμε. Το Άγιον Πνεύμα του Μαρξισμού, του Λενινισμού, του ψευτοτσουτσουνισμού κόντρα στην αντίδραση. Οι άνθρωποι ήταν του κου κου ε, όχι του τσου τσου ε.
Γίνεται η διάσπαση του ΚΚΕ, το 1968. Κάποιοι σύντροφοι, που αυτοαποκαλέστηκαν κομουνιστές του «εσωτερικού», το είδαν διαφορετικά. Δηλαδή; Ότι ο Καποδίστριας σε μια ανύπαρκτη χώρα, με μηδέν κρατικό μηχανισμό, με μηδέν δημόσια διοίκηση, έκανε πολλά, πάρα πολλά, περισσότερα δεν γινόντουσαν. Και κακώς εμείς οι αριστεροί είχαμε παρεξηγήσει και τον ίδιον και το έργο του.
Διαβαστε ακομα: