ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑΤΙ... ΟΜΙΚΡΟΝΙΑΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 
''Ι wish President Erdogan and his wife a swift recovery from COVID-19''. Πάει να πει ''Εύχομαι στον πρόεδρο Ερντογάν και την σύζυγο του ταχεία ανάρρωση από τον covid''. Αυτή είναι η ευχή του prime minister της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον σουλτάνο της Τουρκίας, ο οποίος αρρώστησε, το ίδιο και η σύζυγος του, με κορονοϊό, στην μετάλλαξη omikron.
 
Μάλιστα, κύριοι. Να ψοφήσει μια ώρα αρχύτερα ο Ερντογάν εύχεται στην πραγματικότητα ο Έλληνας πρωθυπουργός, αλλά για τους πασίγνωστους και ευνόητους λόγους δείχνει… ανθρωπιά. Σε ποιον; Σ’ ένα συχαμένο τέρας. Στον μοναδικό και καθημερινό εχθρό μας. Στον… σύμμαχο εν ΝΑΤΟ και γείτονα που μας απειλεί και μας υποχρεώνει να ξοδεύουμε του κόσμου τα εκατομμύρια προκειμένου να εξοπλίσουμε, να ισχυροποιήσουμε την άμυνα μας.

Και η απάντηση του Recep Tayyip Erdoğan στον Μητσοτάκη: ''Thank you for your good wishes, Mr Prime Minister. My wife and I extend my greetings to you, your family and the Greek people''. ''Σας ευχαριστώ για τις καλές ευχές σας, κύριε πρωθυπουργέ. Η κυρά μου κι εγώ σας στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας σ’ εσάς προσωπικά, στην οικογένεια σας και στον ελληνικό λαό''.

Παραμύθι ο Μητσοτάκης, παραμύθι και ο Ερντογάν. Μαγκιά του δικού μας που δεν έβαλε μέσα στο μούσι τον ελληνικό λαό. Ότι, δηλαδή, δεν ευχήθηκε να γίνει καλά ο σουλτάνος ως εκπρόσωπος του ελληνικού λαού. Δεν ανέφερε στις μπαλαμούτι ευχές ότι ο ελληνικός λαός περιμένει να γίνει καλά ο Ερντογάν.
Διαβαστε ακομα:

ΣΥΡΙΖΑ, Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1821