ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ...

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
Ξεκίνησαν πάλι οι ειδικοί να μιλάνε. Τι είχε κάνει η Θάτσερ, για τις ευθύνες της αστυνομίας, τους παρτάκηδες και τους μπαχαλάκηδες κι όλα τα λοιπά ελληνικά. Επίσης εξεφράσθη και άποψη για το πώς τα χουλιγκάνικα επεισόδια δύνανται να εξαφανισθούν. Προσοχή: Όχι να περιορισθούν, ας πούμε σε επίπεδο τελικού Ιταλίας ή Αμβούργου, αλλά να μην υπάρχουν καν. Μιλάμε ελληνικά έτσι; 
Όπου στην Ελλάδα, ναι, ρε, του Πλάτωνα και του Σωκράτη, που θέλουν μέχρι και οι οικολόγοι πίσω τα Ελγίνεια τα οποία είχαν ξεπατώσει τον Υμηττό, υπάρχουν κι άλλα. Υπάρχει και η θρησκεία βάσει αναγραφομένων στις ταυτότητες. Τι γράφουν οι πλαστικές σερβιέτες; Ότι είμεθα Χριστιανοί. Άρα, τι σχέση έχουμε με τον Πλάτωνα και τον Σωκράτη κι άρα τι σχέση έχουμε με τον μήνυμα εκείνου που τον είπαν Χριστό; Ασφαλώς με όση σχέση έχει η Ελλάδα με κάποιο καρτουνίστικο κράτος.

Μην μπερδεύεστε. Μαλάκας είναι ο δικηγόρος που έκανε παρέμβαση; Ζήτησε προστασία των γηπέδων από τους ναρκομανείς, Άλλο ότι σαν επαγγελματίας είναι υποχρεωμένος να τους υπερασπίσει στα δικαστήρια.

Απλές είναι οι λύσεις; Ειδικό σώμα πάταξης της βίας στα γήπεδα, αφού εκεί είναι το πρόβλημα μας. Το πώς θα είναι ασφαλείς οι τόσες χιλιάδες μαλάκες που πάνε στο γήπεδο κάθε Κυριακή. Ο μπράβος, βέβαια, πίσω από τον πρόεδρο ούτε που τον ένοιαξε.  

 

Εδώ έχουμε υπουργάρες που είχαν σκίσει τις κιλότες τους για τα μεμονωμένα ή τα υψηλής έντασης και μεσαίας κλίμακας επεισόδια και τις αμείλικτες τιμωρίες. Άντε, ρε, τιμωρείστε! Τους πελάτες σας; Τους χρηματοδότες σας. Τιμωρήσατε τους δικούς σας, τους διαπλεκόμενους με τα κόμματα σας. Που τώρα σας έκοψε και η ασφάλεια των σύγχρονων αρένων. Εδώ, ένας φοροφυγάς δεν έχει πιαστεί. Ένας ο άλλος μπαίνει και κατουράει μέσα στο μαξίμου και κάθονται εκεί μέσα τα ζώα και κοιτάνε.
 
Λογικότατα πράματα όταν επικρατεί η ατιμωρησία σε όλα τα επίπεδα, όταν ακόμα και οι Βησιγότθοι της Ευρώπης, έχουν μάθει να διεκπεραιώνουν διαδικαστικά έναν απλό αγώνα. Εκεί, μάλιστα, παίζονται και λεφτά, δεν παίζονται κουμπιά όπως εδώ. Καλά, άσε την Αμερική, που αυτή για την Ελλάδα βρίσκεται μάλλον σε διαγαλαξιακό σύμπαν. Κι η πλάκα είναι ότι εκεί είναι κάργα μεθυσμένοι και μαστουρωμένοι. Εδώ πού να βρει ο άλλος τέτοια προϊόντα; Με τι να τα αγοράσει ο τίποτας;

 

Και ψάχνουν όλοι να βρουν, το «τις πταίει;» Μιλάμε για την απεραντοσύνη της μαλακίας. Παλαιόθεν ο πρωθυπουργός ρώταγε τους αυλικούς του αλλά και τους αντιπάλους. Σα να ρωτάει το αφεντικό την Φιλιπινέζα γιατί απέτυχε ο στρατηγικός σχεδιασμός του. Αυτά, όταν λείπουν τα γκογκόβια; Όταν κάνουν στοματικό στους αλήτες.

Εδώ δεν μπορεί να εφαρμοστεί Θατσερισμός. Εδώ πρέπει να υπάρξουν νεκροί κι αν... θα γίνει κάτι. Εδώ θέλουμε πτώματα, αφού είμαστε η μόνη κοινωνία, που δεν βαδίζει βάσει της χρυσής μετριότητας, αλλά προχωράει μέσω της μαύρης ανυπαρξίας. Άστους να πλακωθούν και να σκοτωθούν. Και να δικαιωθούν τα πανό: ''ΝΑΙ, στην μετακίνηση των οπαδών''. Και να απολαύσουμε τις κηδείες, τουλάχιστον. Εμείς επιλέγουμε τα επεισόδια, γούστο μας και καπέλο μας.
Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΕΣΚΟΣ ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ