Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

 

Σενάριο πολεμικής φαντασίας. Ο Πούτιν καταλαμβάνει την Ουκρανία. Τι γίνεται παρακάτω; Μα, αυτό δεν είναι αίνιγμα. Το καταλαβαίνουν και τα μικρά παιδιά το παρακάτω. Ότι η Ουκρανία θα καταλήξει στην Ευρώπη!

Φοβερό. Ξεκίνησε πόλεμο ο τσάρος με σκοπό να πατήσει την Ουκρανία και ξεσηκώθηκε η Ευρώπη όλη εναντίον του. Και, στην τελική, και να μη θέλει την Ουκρανία η Ευρώπη, το τέλος στο έργο θα το βάλει ο... Πούτιν. Μετά τα όργια που έκανε, προκειμένου να κατακτήσει την Ουκρανία, δεν θα στέκεται σε τούτη τη χώρα καμιά ρωσική επιρροή.

Δεν ξεχνιούνται από τους Ουκρανούς οι σκηνές με τα γκρεμισμένα κτήρια, τις καταστροφές στις πόλεις, και κυρίως ότι εκατοντάδες υποχρεώθηκαν να καταφύγουν σ’ άλλες χώρες. Καταξοδεύτηκε με την επιχείρηση να καταλάβει την Ουκρανία και καταξεφτυλίστηκε παγκοσμίως και, στο φινάλε ο Πούτιν, έχασε οριστικά τους Ουκρανούς. Που δεν θα έχουν μάτια αλλού παρά μόνο στην Ευρώπη. Κατάφερε να μπει στην Ουκρανία προκειμένου να μην καταλήξει αυτή στην Ευρώπη, αλλά τελικά αυτός είναι η αιτία η εχθρική χώρα να βρει καταφύγιο στην Ευρώπη.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ''ΞΕΧΑΣΑΝ'' ΤΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΗΡΩΙΝΗ