ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ!

 

Γιατί ο Πούτιν την έκανε στην Ουκρανία; Δεν θέλει ερώτημα! Δηλαδή; Επειδή κλάνει το γατί. Τι θα πει γιατί; Δεν ξέρεις γιατί πραγματικά ο Πούτιν κατάργησε τα σύνορα μιας άλλης χώρας. Μη πω το πιο σωστό: Να μη σ’ ενδιαφέρει για ποιο λόγο ο Ρώσος έδρασε κάνοντας στην άκρη το περιλάλητο διεθνές δίκαιο.

Σημασία έχει ότι για μια φορά ακόμα ένας ισχυρός με τα όπλα έκανε ό,τι γουστάρει. Αυτό έχει σημασία.

Ο Πούτιν λέει ότι υποχρεώθηκε να δείξει τη δύναμη του διότι είναι απειλή για την Ρωσία η πρόθεση της Ουκρανίας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Αυτό συμβαίνει; Άγνωστο. Αυτό επικαλείται ο επιτιθέμενος. Είπαμε. Δεν ξέρεις. Και δεν πρέπει να σ’ ενδιαφέρει. Το τι λέει ο ίδιος ο Πούτιν, ότι κινήθηκε στρατιωτικά για να προλάβει καταστάσεις επικίνδυνες για την Ρωσία.

Σημασία έχει ότι όποιος διαθέτει πολεμική υπεροπλία, σε ανθρώπινο δυναμικό και όπλα, κάνει αυτό που τον συμφέρει. Η – το ίδιο είναι - αυτό που νομίζει πως τον συμφέρει. Με το στρατιωτικό νταηλήκι αλλάζει τα παγκόσμια δεδομένα, το όποιο στάτους ισχύει και από την άλλη παίρνει τις εγγυήσεις από άλλους ισχυρούς ότι από εδώ και πέρα υα πράγματα θα είναι όπως τα θέλω εγώ, διαφορετικά θα αρπαχτούμε, και όπως... πέσουμε. Διαφορετικά αν μπει το ΝΑΤΟ στη γειτονιά μου θα πατήσω τα κουμπιά και θα δούμε ποιος θα πάει πρώτος απ' όλους μας στην κόλαση.

Διαβαστε ακομα:

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ... ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ