ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΜΕ... ΧΑΠΙ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ

 
Στα χρόνια της νιότης μας τα ελληνόπουλα την έπεφταν στις τουρίστριες οπλισμένα με την πάμφτωχη πείρα στο φλερτ που είχαν αποκτήσει στο παρτάκι της γειτονιάς, τουτέστιν με άσφαιρα πυρά. Τζάμπα το καμάκι, δεν πιάνεται το χελιδόνι με αγκίστρι. Δύσκολο να ''καθόντουσαν'' οι νηρηϊδες από τον Βορρά στο ελληνόπουλο που κεραυνοβολημένο μπάνιζε τις ολόλευκες μπουτάρες της Σουηδέζας και Φινλαδέζας. Σε εποχή που από χάπια γνώριζαν μόνο το Algon για τον πονοκέφαλο.

Πήξαμε στα χάπια. Αντισυλληπτικά, αγχολυτικά, αντικαταθλιπτικά, αντιπαχυντικά, υπνωτικά, σεξουαλικά. Για κάθε πρόβλημα το σχετικό χάπι. Να σηκωθεί το πέος; Χάπι. Να κάτσει παθητικά η γυναίκα, όταν της ορμήξει; Χάπι. Το ρίχνει ο άλλος στο ποτό, εκείνη παραδίδεται και μετά δεν θυμάται ποιος μπήκε μέσα της και πόσες φορές.

Νέα πατέντα. Χάπι βιασμού, άοσμο, άχρωμο, άρα όχι αντιληπτό, άσε ότι χάνεται, δεν ανιχνεύεται παρά με εξετάσεις αίματος, ούρων, και μόνο αν γίνουν σε λίγες ημέρες. Τι  να κάνει η Αστυνομία με καταγγελίες που δεν φωτογραφίζουν δράστη;

Έξοδος βραδινή, στο μπαρ, κοριτσίστικη παρέα, η ψηλόκωλη από Δανία μεριά, και ο τύπος στο βυζαβί της ψιθυρίζει το μυστικό. Η κοπέλα φαίνεται ότι θέλει παιχνίδι πριν πει το «ναι», κι αν το πει τελικώς... Επειδή,όμως, μάλλον πάει προς το «όχι» η δουλειά, ο άλλος έτσι κι αλλοιώς το ‘χει έτοιμο το χαπάκι, το οποίο κρύβει δύναμη τόση όση χρειάζεται ο αναισθησιολόγος για τον ασθενή στο χειρουργικό κρεβάτι.
Το ελληνόπουλο συνεχίζει το φλερτ κι εκείνη του λέει «Είσαι πολύ βιαστικός…».  Παιδί της εποχής του,  χαπόβιας εποχής, ο τσιχλόφουσκας σκέπτεται: «Φταίω εγώ τώρα να της ρίξω στο ποτό το φαρμακάκι με το χαπάκι;…». Το χαπάκι που θα την παραλύσει, θα κάμψει κάθε αντίσταση της κι εγώ θα σκοράρω στα σίγουρα. 
Αναρωτιέμαι. Σε τι διαφέρει από την ανυποψίαστη τουρίστρια ο Έλληνας εκείνος που χωρίς χάπι υπνωτίζεται από τον άλφα και τον βήτα πολιτικό; Μαστουρώνεται με το χάπι των πολιτικών. Δεν είναι μάγος ο πρωθυπουργός, χθεσινός και σημερινός, προχθεσινός κι αυριανός. Κι όμως μιλάει στον κόσμο λες και κάνει ψηστήρι σε γκόμενα, και περνάει χειρουργείο εκείνους που οι κομματικές υποσχέσεις τους δένουν χειροπόδαρα και στο ξύπνιο τους.
Διαβαστε ακομα: