ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

 

Φοβερό! Ο Τσίπρας μοιάζει να έχει σε ρόλο ελληνική ταινία την εποχή που ακόμα γυριζόντουσαν ασπρόμαυρες. Στα πλάνα που έπαιξαν τα κανάλια από το συνέδριο του Σύριζα ο κύριος πρόεδρος υποδύεται τον… Ανδρέα Παπανδρέου. Το παιδί έχει μείνει πίσω. Χρόνια πολλά. Μια καρικατούρα ο Αλέξης του αλησμόνητου λαοπλάνου, που ζει και οδηγεί επικοινωνιακά τον αρχηγό της αντιπολίτευσης.

Φοβερό! Το βλέπεις και δεν το πιστεύεις. Το ακούς και απορείς. Με χιλιομεταχειρισμένες πατέντες θέλει να ξαναγίνει πρωθυπουργός. Μια παρωδία του μεγάλου πολιτικού απατεώνα Αντρέα όταν έδινε show από τα μπαλκόνια πριν κερδίσει για πρώτη φορά τις εκλογές, το 1981. Και τον αντιγράφει μετά από 40 χρόνια αυτογελοιοποιούμενος ο Τσίπρας.

Ο Μητσοτάκης είναι η χειρότερη κυβέρνηση την περίοδο της μεταπολίτευσης. Το είπε μια, το είπε δυο, το είπε και το ξανάλεγε για να το εμπεδώσουν όσοι τον ψηφίσουν. Σύμφωνοι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η χειρότερη. Δεν θα τα χαλάσουμε. Ποια είναι η χειρότερη αντιπολίτευση; Μήπως για την αποτυχία Μητσοτάκη φταίει ο Τσίπρας. Στη δημοκρατία και η αντιπολίτευση είναι στο παιχνίδι. Ή δεν κρίνεται η αντιπολίτευση; Δεν επηρεάζει θετικά ή αρνητικά το πώς πολιτεύεται η αντιπολίτευση.

Διαβαστε ακομα:

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ