ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

 

Ο Πούτιν είναι τσάρος. Ολοφάνερο, βγάζει μάτια το πράμα, μόνο οι γκαβοί δεν το βλέπουν. Ο Βλαδίμηρος έχει συμπεριφορά τσάρου. Αυτοκρατορικής κόπιας συμπεριφορά. Ο εξουσιαστής. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει τη λαϊκή συναίνεση. Απεναντίας!

Κανένας εξουσιαστής, εκλεγμένος ή ευλογημένος από τον Θεό, με εκλογές ή στο όνομα του Μωάμεθ και του Ιησού, δεν ενεργεί αυτοκαταστροφικά. Να ρισκάρει την εξουσία του. Δεν γίνονται αυτά τα χαζά. Έβαλε μπροστά για τον πόλεμο στην Ουκρανία ο τσάρος αφού πήρε και διπλοτσέκαρε την πληροφορία ότι το 90% των Ρώσων ήταν οκέυ. Αν ο κοσμάκης στην Ρωσία ήταν ενάντια στην εισβολή στην αδελφή Ουκρανία, έστω και στο 30%, δεν θα γινόταν τίποτα. Τον Ζελένσκι θα τον ήξεραν μόνο στα χωρικά ύδατα της Ουκρανίας.

Το 83% των Ρώσων είναι με τον Πούτιν. Λένε ''ΝΑΙ'' στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Γιατί; Δεν θέλει ερώτημα. Είμαστε μεγάλη δύναμη, θα ξαναπάρουμε την Ουκρανια, θα γίνουμε πιο μεγάλη δύναμη. Έτσι σκέφτεται ο μέσος Ρώσος. Έτσι σκέφτεται ο λαός. Έτσι σκέφτεται ο καθένας στη θέση του Ρώσου. Το συμφέρον μας. Πάνω απ’ όλα το συμφέρον και η μεγαλοσύνη μας. 
Αυτά περί ηθικής, ειρήνης, χριστιανικού πνεύματος ο κόσμος, ο κάθε κόσμος, όπου γης, τα έχουνε για πλάκα αν κοντράρουν την περηφάνια τους και τον τσαμπουκά τους.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ