ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Μ’ ΕΝΑ… ΠΤΩΜΑ

 

Ένας συμπαθητικός κύριος είναι ο Τσάρλς της Αγγλίας. Ο πρίγκηπας της Ουαλλίας Κάρολος. Ο γιος της βασιλίσσας που τζάμπα περιμένει δεκαετίες να ανέβει στο θρόνο, διότι αυτός έχει πρώτος σειρά. Χαμηλών τόνων άτομο, σκέτος θεατής απλά παρακολουθεί το επικοινωνιακό όργιο στο οποίο έχουν επιδοθεί οι δυο γιοί του μετά των χαριτόβρυτων συζύγων τους, γιοι και της μακαρίτσσας Νταϊάνας. Από πού κι ως που ο σύριζας έβαλε στην ατζέντα της κομματικής αντιπαλότητας με τη ΝΔ, τον 73χρονο Τσαρλς;

Τέρμα και τελείωσε. Δεν έχουμε αντιπολίτευση. Μια μαϊμού έχουμε, μια γελοία κατάσταση που παριστάνει την αντιπολίτευση. Το μαγαζί του Τσίπρα δεν έχει να μας πει κάτι ουσιαστικό, κάτι που να έχει ουσία και την έπεσε στη χθεσινή συνάντηση του Μητσοτάκη με το πτώμα του Κάρολου. Ενός ανύπαρκτου παράγοντα πολιτικά, κοινωνικά, κοσμικά, βασιλικά.

Τσουτσέκι του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου είναι ο Μητσοτάκης επειδή συναντήθηκε με τον άχρωμο, άοσμο και τελειωμένο Κάρολο. Αυτά λέει το επιτελείο Τσίπρα. Τι άλλο θα ακούσουμε!

Η άλλη ανοησία: Για κόντρα η ΝΔ θυμήθηκε τη συνάντηση Τσίπρα – Κάρολου το 2018 (φώτο), που τότε, πριν τέσσερα χρόνια ο σύριζας είχε χαρακτηρίσει ως ... ''ορόσημο''. Με τι ασχολούνται οι άνθρωποι! Τους ψηφίζει ο άλλος για να κυβερνήσουν και να κάνουν αντιπολίτευση κι αυτοί μας λένε ότι οι απέναντι την έχουν πιο μικρή.  

Διαβαστε ακομα:

Η ΛΕΠΕΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ... ΧΑΣΕΙ