ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

 
Στον Σύριζα κάνουν την πλάκα τους. Τι άλλο; Δουλειά δεν έχουν, και αφού ο Μητσοτάκης φοβάται να προκηρύξει εκλογές, στήνουν μόνοι τους τις κάλπες. Εσωκομματικές εκλογές σήμερα Κυριακή για να βγει… ενισχυμένος με ποσοστό ανώτερο του Πούτιν ο Τσίπρας. Να ανανεώσει την παρουσία του στο κόμμα ως αρχηγός.

Αφού δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος πρόεδρος στον Σύριζα, δεν υπάρχει λόγος να γίνουν εκλογές. Τι, δηλαδή; Θα κερδίσει χωρίς αντίπαλο ο Τσίπρας. Κι αυτό δεν είναι μόνο που αξίζει να παρατηρήσει κανείς…

… Γιατί, αλήθεια, δεν κοτάει κανείς άλλος να βάλει υποψηφιότητα στον Σύριζα; Επειδή και ο Σύριζα είναι σαν όλα τα αρχηγικά κόμματα. Μόνο με τον Τσίπρα κρατιούνται στη δεύτερη θέση. Με οποιονδήποτε άλλον θα πάνε σούμπητοι στα ποσοστά του Βελόπουλου και του Βαρουφάκη.

Και ο φουκαράς ο Τσίπρας κρατάει όσο μπορεί. Έπεσε στα 31,5% στις εθνικές εκλογές τον Ιούλιο του 2019, αλλά για να ξαναπιάσει το ίδιο ποσοστό θα χρειαστεί να γίνουν απίθανα πράγματα – κι αν… Τρία χρόνια τώρα έσκασαν από το πουθενά γεγονότα κατακέφαλα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο Τσίπρας αντί να παίρνει επάνω του όλο και ρετάρει.

Στόχος σήμερα να πάνε να ψηφίσουν τον Τσίπρα περισσότεροι απ΄όσους ψήφισαν Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό δικαίωμα ψήφου έχουν και 15χρονοι.   

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΝΑΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ...