ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!

 
Τι συμβαίνει στην Τουρκία; Μη μένουμε στη καθημερινή ρητορική των απειλών του Ερντογάν και των ΜΜΕ που μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα. Τι συμβαίνει στην Τουρκία. Δυστυχώς, ευτυχώς, κακώς, καλώς, κόμματα, στρατός και κόσμος είναι στη διάσταση της εθνικής παραζάλης. Βουρ να τους πάρουμε πάλι τους Έλληνες. Να τους ρίξουμε τη μάπα, να τους πάρουμε κανένα νησί.
Απίθανο πολιτικός και εφημερίδα να βγουν στα ίσα με διαφορετική τοποθέτηση. Ειίτόπου θα θεωρηθούν εκτός... γραμμής. Μ' άλλα λόγια είναι προδότης όποιος δεν θέλει το καλό της Τουρκίας.
Που θα πάει αυτή η ιστορία; Κάθε μέρα, μα κάθε μέρα οι Τούρκοι, όχι απλά ο Ερντογάν, τραβάνε το σχοινί και πιάνουν άδεια μύδια όταν μαζεύουν τα δίχτυα. Να τσιμπήσουν οι Έλληνες αποκλείεται. Να κάνουμε εμείς την πρώτη κίνηση, όσο κι αν προκαλούν οι απέναντι είναι εκτός προγράμματος. Αυτό που κάνουν οι Έλληνες είναι να ασχολούνται με την άμυνα τους. Και διπλωματικά να δουλεύουν ώστε να έχουν ουσιαστική υποστήριξη από την Ευρώπη. Και να το ξέρει η τούρκικη τι την περιμένει αν προχωρήσει στο απονενοημένο 
Διαβαστε ακομα:

ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ...