ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

 
Αντιπολίτευση είναι ο 48χρονος Τσίπρας και ο 43χρονος Ανδρουλάκης (φώτο), επόμενο είναι να κάνουν ντόρο και να θέλουν πρόωρες εκλογές. Ακόμα και να μην τους συμφέρει να στηθούν πριν την ώρα τους οι κάλπες, τις ζητάνε, διότι αυτή είναι η μεγαλύτερη... απόδειξη πως είναι... ανεβασμένο το κόμμα τους.
Τα γκάλοπ λένε... άλλα πράγματα. Ότι ο μεν σύριζας δεν ανεβαίνει, το δε πασόκ ξεφουσκώνει. Που σημαίνει ότι όσο αργούν να γίνουν οι εκλογές το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ θα χάνει, αντί να παίρνει τα επάνω του.
Ο Μητσοτάκης; Έχει το καρπούζι, έχει και το μαχαίρι. Αυτός αποφασίζει το πότε θα σφυρίξει το Τώρα τρέχουμε, τώρα αρχίζει η προεκλογική περίοδος. Παίκτες οι Τσίπρας, Ανδρουλάκης, παίκτης και ο Μητσοτάκης, κάνει κι αυτός τα κουμάντα του. Κι αυτός, δηλαδή, κοιτάει τι είναι το καλύτερο. Τι τον συμφέρει περισσότερο.
Κυβέρνηση είναι ο Μητσοτάκης. Άρα έχει τα μείον του, έχει και τα συν του. Και θα παίξει ποντάροντας στα συν, δηλαδή αυτά που έχει στα χέρια του. Στις τσέπες του. Τι θα δώσει από το δημόσιο ταμείο στον κοσμάκη για να ζητήσει τη ψήφο του. Τι παροχές θα μοιράσει, που τις πιο καλές τις κρατάει στο τέλος. Δεν θα πάει σε εκλογές ξεβράκωτος; 
Διαβαστε ακομα:

ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!