ΑΜΑΝ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ... , ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΑΣΩ!!!

 
Ο Τσίπρας το χαβά του. Ζητάει εκλογές. Και λόγω εποχής και ζέστης είναι πολύ καλοκαιρινός, και χαλαρός... Γιατί να μην είναι. Όταν, μάλιστα, εμφανίζεται σίγουρος για τη νίκη. Τι σίγουρος; Παν σίγουρος. Το παιδί πάει για θρίαμβο. Για νίκη με διαφορά.
Μοιάζει με νούμερο επιθεώρησης το πράμα. Σα να παίζει στη σκηνή του Ακροπόλ ο Βέγγος ή ο Σταυρίδης. Τα γκάλοπ λένε ήττα και με διαφορά του Σύριζα, και ο Αυλωνίτης- Τσίπρας η ο Χατζηχρήστος - Τσίπρας πανηγυρίζει για τη νίκη του.
Μιλάμε σοβαρά ή γράφουμε ανέκδοτα; Το πρώτο, βέβαια. Πολύ σοβαρά μιλάμε. Τι, δηλαδή, να έκανε ο θερινός Αλέξης Τσίπρας. Να βγαίνει και να λέει Θα χάσω; Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν ξαναχάσω; 
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αρχηγός του δεύτερου κόμματος είναι. Αν έκανε τη γκέλα να λέει την αλήθεια, ότι τρελαίνομαι, γουστάρω μια ώρα αρχύτερα να γίνουν οι εκλογές διότι θέλω να χάσω, τότε θα μετέτρεπε σε νεκροταφείο τον Σύριζα. Με τι κουράγια τα στελέχη και οι πρώην υπουργοί του κόμματος να ριχθούν στη μάχη των εκλογών; Όλοι το ξέρουν πως είναι χαμένοι από χέρι. Άλλο αυτό. Το ξέρουν, άλλα δεν λέγεται αυτό.
Γίνονται οι εκλογές. Ξανακερδίζει ο Μητσοτάκης. Τι κάνει ο Τσίπρας; Τη δουλειά του. Ξαναζητάει εκλογές, διότι τις έχει σίγουρες κι αυτές.
Διαβαστε ακομα:

ΑΝΤΡΕΑ ΖΕΙΣ (!), ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ (ΣΤΟ ΧΑΟΣ)