ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΥΡΙΣΤΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 
Ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο γνωστός, ήτανε υπουργός οικονομικών της πρώτης κυβέρνησης Σύριζα, από τον Ιανουάριο του 2015. Να τι λέει σήμερα για τον αντικαταστάτη του Ευκλείδη Τσακαλώτο:
 
 
''Δεν λες αριστερό τον Τσακαλώτο αν δεις τι υπέγραφε από τότε που εγώ έφυγα από το υπουργείο οικονομικών. Δεν υπήρξε ούτε ένα πράγμα που να μην ήταν ταξικά ακραίο και να μην το υπέγραψε... ''.
 
 
 Αλήθεια λέει ο Βαρουφάκης. Δεν έχει δίκαιο, όμως. Ο  πρωθυπουργός και ο υπουργός οικονομικών, απ' όποιο κόμμα και να προέρχεται είναι καταδικασμένος να ενεργεί το ίδιο. ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. Η μόνη διαφορά τους, αριστεροί και δεξιοί, είναι στα λόγια. 
 
 
Να, γιατί ο Τσίπρας και οι άλλοι... αριστεροί του σωματείου οριστικά και τελεσίδικα ΕΓΚΑΤΕΛΕΊΨΑΝ την αριστερά, με την οποία κάνουν παιχνίδι μόνο ρητορικά. Δεν πρόκειται περί κωλοτούμπας. Είναι καθαρά κομματικός και πολιτικός τυχοδιωκτισμός. Όχι κωλοτούμπα. Όχι άλλα λέμε, άλλα κάνουμε. Πάει αυτό, πέθανε.
 
 
Ο Τσίπρας πλέον δεν παίζει αριστερά, αυτό το απίθανο το έχει αφήσει χάρισμα στο ΚΚΕ, το οποίο ΚΚΕ δεν ενδιαφέρεται για την εξουσία. Αύριο να του παραχωρήσουν την κυβέρνηση, σε συμφωνία ΝΔ, Σύριζα και ΠΑΣΟΚ, θα αρνηθεί το ΚΚΕ.
 
 
Ο Τσίπρας στο γήπεδο παίζει κόντρα στον Μητσοτάκη, όχι με πρόγραμμα της... αριστεράς και της προόδου. Αυτή την αντιπολίτευση παριστάνει ο Αλέξης μας, δήθεν... αντιδεξιός, δήθεν σωτήρας, όχι αριστερός. Όσο για τον Βαρουφάκη λέει αυτά που λέει σήμερα για τον Τσακάλώτο, για να δηλώσει ότι αποκλείει εκλογική συνεργασία του κόμματος του με τον Σύριζα. Κι αν συνεργαστούν τα δυο κόμματα, αυτό θα γίνει για το καλό της αριστεράς.

 

Διαβαστε ακομα:

ΑΜΑΝ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ... , ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΑΣΩ!!!