Ο Ι ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

 
Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης. Αυτό λένε από την αντιπολίτευση κι όσοι πουλάνε το λεγόμενο πολιτικά ορθό. Σωστά το λένε. Έδωσε ή όχι ο ίδιος ο πρωθυπουργός την εντολή να παρακολουθούν το τηλέφωνο του Ανδρουλάκη, την ευθύνη την έχει στο ακέραιο. Άντε να λογαριάσεις ότι μόνοι τους πήραν την απόφαση ο αρχηγός της ΕΥΠ ή ο από δίπλα του πρωθυπουργού. Πάλι ο Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος, ηθικά και πολιτικά, να παραιτηθεί.
Για δυο λόγους! Και επειδή υπέκλεπταν συνομιλίες αρχηγού κόμματος, και επειδή έκαναν τόσο επιπόλαια τη δουλειά και γι' αυτό τους πήραν χαμπάρι.
Η υποκλοπή είναι ''νόμιμη''. Το λέμε έτσι διότι όλοι το ξέρουν, όλοι το έχουν δεδομένο πως τους παρακολουθούν. Από την άλλη δεν περιμένουν οι έχοντες την κυβερνητική... αρμοδιότητα το οκέυ του πρωθυπουργού να αρχίσουν να δουλεύουν οι ''κοριοί''. Για λόγους εθνικούς, ασφάλειας και άμυνας, άλλωστε μπαίνουν σε ενέργεια οι παράνομοι μηχανισμοί.
Παραιτήθηκε, λοιπόν, ο γραμματέας του Μητσοτάκη, και καπάκι ο αρχηγός της ΕΥΠ. Και οι δυο έχουν μια φάτσα. Ίδια φάτσα. Κυπατζήδικη. Άσχετο αυτό, απλά το έφερε η κουβέντα.
Επί της ουσίας. Αν παραιτηθεί ο Μητσοτάκης, ο οποίος λέει πως δεν φταίει, όπως δεν φταίνε οι δυο που παραιτήθηκαν, διότι δεν είχαν εμπλοκή προσωπική, τι γίνεται στη συνέχεια; Παρένθεση απαραίτητη: Οι δυο που παραιτήθηκαν και υποστηρίζουν ότι δεν ξέρουν τίποτα για τη βρωμοδουλειά, όφειλαν να παραιτηθούν διότι γινόταν υποκλοπή στον Ανδρουλάκη κι αυτοί δεν το είχαν πάρει χαμπάρι. Τζάμπα τους πληρώναμε.
Πάμε στο σενάριο της παραίτησης του Μητσοτάκη. Πέφτει η κυβέρνηση και θα μείνουμε χωρίς πρωθυπουργό; Όχι, βέβαια, θα στηθούν οι κάλπες και θα κερδίζει πάλι η ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο. Λές; Τι να πω! Την υποκλοπή να την έστησε ο Μητσοτάκης για να δικαιολογήσει τις πρόωρες εκλογές. Λες;
Διαβαστε ακομα:

ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...