Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΑΝΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ... ΠΑΣΟΚ

 
Έχουν πάθει την πλάκα τους στο ΠΑΣΟΚ, το πρώην Κινάλ. Και με το δίκαιο τους, από μια άποψη. Το δικό μας τηλέφωνο, δηλαδή του δικού μας αρχηγού, παρακολουθούσαν- σου λένε - κι όμως την πέσανε σκέτα κοράκια να εκμεταλλευθούν κομματικά την ιστορία οι συριζάιοι. Από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεσκεπάστηκε το σκάνδαλο, το έκαναν σημαία.
Σκέψου να γινόταν υποκλοπή στο προσωπικό τηλέφωνο του Τσίπρα. Τότε θα είχε όλα τα δίκαια με το μέρος του ο αρχηγός του Σύριζα να  ξεσηκώνει τον κόσμο. Ρε, μπας και βάζει τις φωνές ο Αλέξης διότι μπήκαν οι κοριοί στον Ανδρουλάκη κι όχι στον ίδιον τον Τσίπρα; Τι, δηλαδή, πιο επικίνδυνος αντίπαλος για τον Μητσοτάκη είναι ο έτσι του ΠΑΣΟΚ από τον έτσι του Σύριζα;
Τέλος πάντων, τα έχουν με τον Συριζα στο ΠΑΣΟΚ, διότι ένα θέμα ''δικό τους'' και αβανταδόρικο, το διαχειρίζονται αντιπολιτευτικά για πάρτη τους οι συριζαίοι. Να δούμε και τι θα δείξουν τα γκάλοπ. Πόσο, δηλαδή, κερδισμένοι θα βγουν το ΠΑΣΟΚ και ο Σύριζα από την αποκάλυψη ότι ήταν πειραγμένο το τηλέφωνο του Ανδρουλάκη. Και πόσο θα ζημιωθεί η ΝΔ.
Λες; Να περάσει στο ντόκου από τον κόσμο το εν λόγω σκάνδαλο. Να μη χάσει τίποτα η κυβέρνηση, να μη κερδίσουν τίποτα Σύριζα και ΠΑΣΟΚ.  
Διαβαστε ακομα:

ΑΤΥΧΟΣ, ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...