Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΠΑΝΩ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ

 
Μπουκάρει στην Ουκρανία η Ρωσία και δεν καταφέρνει, παγκόσμια δύναμη αυτή, να ολοκληρώσει ακόμα το στρατιωτικό στόχο της. Κι όμως, παρά την πολεμική της αποτυχία, η Ρωσία του Πούτιν ή ο Πούτιν της Ρωσίας βγαίνει κερδισμένος. Πως διάολο γίνεται αυτό! Στα καλύτερα της η ρωσική οικονομία, και σταθεροποιήθηκε το ρωσικό νόμισμα, το ρούβλι.
Μη σταθούμε μόνο σ΄αυτά! Με τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία έγινε το μεγάλο ξεβράκωμα της Ευρώπης. Αυτή είναι η αληθινή και αντικειμενική εκτίμηση. Στα πολύ επάνω του ο εγκληματίας, ο Πούτιν, σε κατάσταση αποσύνθεσης ο αντίπαλος. Κι όταν λέμε αντίπαλος δεν αναφερόμαστε στη μαρτυρική Ουκρανία, αλλά στην .... ενωμένη Ευρώπη.
Η ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την... απρόβλεπτη ρωσική μπούκα στην... αδελφή της χώρα Ουκρανία, Ευρώπη γνωρίζει τη πιο δύσκολη ενεργειακή κρίση της Ιστορίας. Κι όταν... αντελήφθη ότι πράγματι εξαρτάται οικονομικά σε μεγάλο βαθμό από τον Πούτιν, η Ευρώπη... ενώθηκε λιγότερο. 
Μιλάνε τα γεγονότα. Με τα δήθεν μέτρα ενάντια της Ρωσίας, που παράγει το ένα τέταρτο της παγκόσμιας παραγωγής ενέργειας , ο μεν Πούτιν γελάει, η δε Ευρώπη το... μετάνοιωσε. Ο Πούτιν, όχι η Ευρώπη είναι που διαμορφώνει παγκόσμια τις τιμές στο αέριο, τον άνθρακα και τον ηλεκτρισμό. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ