ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ... ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ

 
Ανοικτή είναι η πόρτα του ΝΑΤΟ για την Ουκρανία είπε ο γραμματέας του Στόλτενμπεργκ (φώτο), ο γενικός γραμματέας του μαγαζιού. Όπως λέμε γραμματέας του ΚΚΕ. Έτσι και ο 63χρονος Γενς Στόλτενμπεργκ, στο κοντινο παρελθόν δυο φορές πρωθυπουργός της Νορβηγίας. Γες σε κάθε χώρα, όχι μόνο στην Ουκρανία.
 
Αν μπουν στο γκεζί όλες οι χώρες, τότε ποιος θα είναι ο... εχθρός του ΝΑΤΟ; Το ΝΑΤΟ φτιάχθηκε για να αντιμετωπίσει την απειλή της ανατολικής και κομουνιστικής Ευρώπης. Σωριάστηκαν τα λαϊκά καθεστώτα και κάτι Βουλγαρίες και Πολωνίες, Ουγγαρίες και Τσεχίες βιάστηκαν να χωθούν στο ΝΑΤΟ, το οποίο έχει παραμεγαλώσει για να αντιμετωπίσει την Ρωσία, γιατί όχι και την... Κίνα.
 
Θέλει... αντίπαλο το ΝΑΤΟ. Διαφορετικά, δεν έχει λόγο ύπαρξης. Και λες. Αν αύριο, όπως ο Ζελένσκι, αίτημα να συστρατευθεί στο ΝΑΤΟ κάνει και ο Πούτιν; Μέσα κι αυτός. Όλοι μαζί να σώσουμε τον πλανήτη Γη από τους εξωγήινους. 
 
Η Νο 2 παγκοσμίως οικονομία είναι η πολεμική βιομηχανία. Αν μπουν όλοι στο ΝΑΤΟ, τότε τα εργοστάσια θα σταματήσουν να παράγουν μαχητικά αεροπλάνα και φρεγάτες, ό,τι πιο προχωρημένο πολεμικό υλικό. Χιλιάδες εργαζόμενοι, χιλιάδες επιστημόνες θα μείνουν χωρίς δουλειά σ' όλο τον κόσμο. 
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝΑΚΙ...