Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΛΑ ΤΣΙΠΡΑΣ... ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

 
Μεγαλειώδη χρόνια και κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί. Χρόνια σημερινά και χθεσινά. Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν παίζουν πουθενά αλλού. Ρε, τα περνάμε φίνα και ωραία και δεν το ξέρουμε. Μιλάμε για μνημειώδη επιθεώρηση. Καφέ Αμάν. Απλά σημειώνει κανείς ότι λείπουν οι κατάλληλοι σκετσογράφοι, επιθεωρησιογράφοι, σατιρογράφοι, να αναδείξουν θεατρικά, τηλεοπτικά τα ανεπανάληπτα. 
Σα σήμερα 25 Ιανουαρίου, το 2015, κερδίζει τις εκλογές ο σύριζας με τους Πολάκηδες και Καρανίκες, Κοντονήδες και Φλαμπουράρηδες, φάτσες κόμικ αλά Αυλωνίτης και Τζανετάκος, Βέγγος και Γκιωνάκης. Και πριν ακόμα γίνουν κυβέρνηση πρόλαβαν να εκφράσουν την απέραντη ικανοποίησή τους... μεγιστάνες του πλούτου. Φοβερά πράγματα. Απίθανα(;). Ο Μαρινάκης, μάλιστα, ο οποίος σήμερα είναι στην άγρια κόντρα με τον Τσίπρα, τον είχε καλοσωρίσει πριν την Γιάννα Αγγελοπούλου κι άλλους υποστηρικτές του, όπως αποδείχθηκε, καθεστωτικού κι όχι αριστερού Σύριζα.
Από το μεσημέρι των εκλογών το πράμα είχε βρωμίσει. Βγαίνει, λοιπόν, ο Σύριζα, και με διαφορά από τη ΝΔ. Δεν χάνει την ευκαιρία ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ως πολίτης, ως οικογενειάρχης, όχι ως εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού, και καταδικάζει την προεκλογική τακτική του μέχρι εκείνη την ημέρα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο τότε αντιδήμαρχος Πειραιά Ευάγγελος Μαρινάκης παρομοίασε σαν τρομοκράτη τον προεκλογικό πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Ότι επεδίωκε την επανεκλογή του ποντάροντας “στους εκβιασμούς της πλάκας”, όπως χαρακτήρισε... “Οι Έλληνες, όμως, δεν καταλαβαίνουν τίποτα... ” πρόσθεσε ο Μαρινάκης “.... και θα ψηφίσουν για το καλύτερο”.

Διαβαστε ακομα:

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΗΤΑΝ, ΟΧΙ ΠΕΙΡΑΤΗΣ