ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΔΡΑ, ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ

 
Χοντροπαίζει από τα μέσα ότι υπόψηφια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα είναι και η κυρία Έλενα Ακρίτα. Πασίγνωστη και μαχητική σχολιογράφος, ταλαντούχα και με προσωπικό ύφος. Με τον Σύριζα, βέβαια. Μια Ακρίτα δεν κολλάει να εκτεθεί κομματικά με τη φανέλα της ΝΔ. 
Με το ΠΑΣΟΚ δικαιολογείται η υποψηφιότητα της διότι στο ''κινημα'' υπήρχε η μητέρα της και στο λεγόμενο ''κεντρώο'' χώρο ο πατέρας της, στη προχουντική Ένωση Κέντρου. Όχι και στη ΝΔ, διότι ακόμα κάποιοι ζούνε στα χρόνια του εμφυλίου και οι φανέλες ορίζουν ιδεολογίες παρατάξεις διαφορετικές, Με το ζόρι, εκβιαστικά βλέπουν διαφορές ανάμεσα στη ΝΔ και το Σύριζα. Εμείς, δηλαδή, είμαστε οι μαλάκες της παρέας που στον Σύριζα όσο ήταν κυβέρνηση βλέπαμε μια άλλη ΝΔ.
Τέλος πάντων, λέμε για την 68χρονη κυρία Έλενα Ακρίτα. Αν κατεβεί υποψήφια βουλευτίς θα κερδίσει την έδρα, αλλά θα χάσει την δημοσιογραφική και κοινωνική της αξιοπιστία. Έτσι είναι. Ό,τι να λέει στα γραπτά της και να τα πιστεύει, και να τα εννοεί, ο καθένας έχει δικαίωμα να την κρίνει πως δεν είναι πια αντικειμενική. Πώς ό,τι γράφει, τα κάνει με σκοπό να ψαρέψει ψήφους. Και όλα γράφονται διότι εξυπηρετούν τον Σύριζα.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ