ΚΙ ΟΜΩΣ, Ο GEORGE ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΚΟΜΑ...

 
Συνέφαγαν Τσίπρας Αλέξης και Παπανδρέου Γιώργος. Για ποιο λόγο; Όχι, βέβαια, επειδή πεινούσαν, ούτε διότι κάνουν παρέα οι δυο πρώην πρωθυπουργοί. Οι οποίοι είναι ενεργοί πολιτικά. Και ο Γιωργάκης; Και ο Γιωργάκης, βέβαια. 
Πρώην πρωθυπουργός ποτέ δεν εγκαταλείπει τον αγώνα. Να συμμετέχει στα κοινά για να προσφέρει στον τόπο. Ο Τσίπρας, για παράδειγμα. Χάνει πάλι τις εκλογές, δεν τα παρατάει. Όχι, βέβαια. Να κάνει τι μακριά από το κόμμα; Να ασχολείται περισσότερο με την κυρά του; Με τα παιδιά του. Δεν γίνονται αυτά. Ο πολιτικός όσο μετράει είναι στο παιχνίδι.
Μόνο τελειωμένος δεν είναι ο Παπανδρέου, σε πείσμα κάποιων που τον έχουν ξοφλημένο. Έφυγε από το ΠΑΣΟΚ, που επί των ημερών του πήρε την κάτω βόλτα, αλλά ο Γιώργος πάντα είναι στις επάλξεις. Έφτιαξε δικό του κόμμα, απέτυχε να μπει στη Βουλή, επέστρεψε ως απαραίτητος στο Κινάλ, διεκδίκησε την αρχηγία, έχασε από τον ογκόλιθο Ανδρουλάκη, αλλά συνεχίζει να είναι... εθνικό νόμισμα. Ένας Παπανδρέου.
Δεν έχει σημασία αν διαφώνησε ή όχι με τον συνάδελφο Αλέξη, που σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει για πάρτη τους το όνομα, όχι ακριβώς το μέγεθος Γιώργος Παπανδρέου. Γιατί; Επειδή ακόμα μετράει ο George. Στον κόσμο; Όχι, στον κόσμο δεν μετράει. Κάποιοι, όμως, πρώην υπουργοί και πρώην βουλευτές του πεθαμένου ΠΑΣΟΚ, για να ξαναπαίξουν χρησιμοποιούν για ''μπροστινό'' τον γιο του Αντρέα.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ