ΟΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ... ΕΚΛΟΓΕΣ!

 
Κακώς, κάκιστα σχολιάζουν τον Τσίπρα που δείχνει σίγουρος για νίκη του Σύριζα στις προσεχείς εκλογές. ''Θα κάνουμε μια καθαρή νίκη'' λέει και ξαναλέει ο και μετά τις κάλπες αρχηγός της αντιπολίτευσης. Δεν κατάλαβα. Τι ήθελαν να πει; Πως κατεβαίνουμε στις εκλογές με τη βεβαιότητα της ήττας μας; Μη λέμε μαλακίες.
Στις εκλογές, δηλαδή την  προεκλογική περίοδο ακούς ένα κάρο μαλακίες. Δεν είναι λάθος, ούτε σωστό αυτό που σαλιαρίζει ο Τσίπρας. Είναι... προεκλογικό. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Τα γκάλοπ επιμένουν ότι ο Μητσοτάκης θα ξανακερδίσει, και λοιπόν; Να αποδεχθεί την ήττα του, τη σίγουρη ήττα του ο Τσίπρας; Όχι, βέβαια. 
Θα κερδίσω, λέει ο Τσίπρας και, μάλιστα, η νίκη θα είναι καθαρή. Δεν θα χρειαστεί, δηλαδή, καμιά συνεργασία με άλλο κόμμα, για να κάνει κυβέρνηση. Ό,τι θέλει λέει. Δεν φταίει ο Τσίπρας. Οι εκλογές φταίνε για τις χοντρομαλακίες των κομματαρχών. Στο φινάλε η μαλακία που λέει ο Τσίπρας δεν είναι η μεγαλύτερη της Ιστορίας. Κάποιοι άλλοι υποψήφιοι σε προηγούμενες εκλογές έχουν πει τέρατα. 
Διαβαστε ακομα:

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΔΡΑ, ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ