ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΒΑΡΟΥΦ

 
Την έπεσαν κάτι παλιόπαιδα στον Βαρουφάκη κι αυτός έσπευσε αμέσως να βγάλει συμπέρασμα. Δεν περίμενε ούτε στιγμή. Δηλαδή; Αρχηγός κόμματος είναι και μόνο έκπληξη δεν προκαλεί ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την περίπτωση. Με τη μία, λοιπόν, ισχυρίστηκε ότι δράστες είναι μπράβοι της νύχτας. Λέει μαλακίες; Όχι, βέβαια. Τον πλάκωσαν οι αληταράδες κι αυτός για να κάνει υπεύθυνη ενημέρωση του λαού, τους ρώτησε:
 
- Ποιοι είστε, ποιος σας έβαλε και γιατί αυτή η επίθεση σε βάρος μου.
 
Του είπανε, λοιπόν, πως μεροκάματο βγάζουμε, μας έστειλε ένας νονός της μαφίας που έχει νταραβέρι με τους πολιτσμάνους, δεν είμαστε πρεζόνια της Θύρας 7 ή της 13, ούτε τίποτα φανατικοί από παραεκκλησιαστική οργάνωση.
 
Ντροπή για τον αριστερό Βαρουφακη να τον στείλουν νοσοκομείο αριστεροί. Κάποιοι με κοντινή σ' αυτόν ιδεολογία. Γι' αυτό αμέσως ξεκαθάρισε πως αυτοί που του έδειραν και του χάλασαν τη μάπα έξω από εστιατόριο των Εξαρχείων ΔΕΝ είναι αριστεροί, αριστεριστές, αναρχικοί και σία. Τελικά! Αυτοί που με εξαρχειώτικη βία και πεζοδρομιακό τσαμπουκά ξυλοφόρτωσαν τον Βαρουφάκη είναι αναντάμ παπαντάμ αντιεξουσιαστές διότι διαφωνούν με τον αριστερισμό που λανσάρει ο αρχηγός του ΜεΡΑ25.
 
Ατυχία. Την άλλη φορά ας ευχηθούμε να στριμώξουν σε καμιά γωνία τον Βαρούφ αληθινοί μπράβοι της νύχτας, έστω και της ημέρας.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ