ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ... ΜΩΑΜΕΘ

 

Ένα ακόμα κτύπημα υψηλής τρομοκρατικής θρασύτητας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Το 2016, σα σήμερα 22 Μαρτίου. Τρομοκρατία αθάνατη. Όσο και να την πολεμήσεις, δεν πεθαίνει. Επειδή η τρομοκρατική αντιτρομοκρατία έχει να κάνει με πιο ισχυρό αντίπαλο. Το φανατισμό. Τον τυφλό φανατισμό. Την κάργα θρησκευτική μαστούρα.

Φοβερά πράγματα. Σκοτώθηκαν κοντά 240 άνθρωποι. Και ο τότε θλιβερός υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος, όποιος κι αν είναι αυτός, ούτε το όνομά του δεν θέλω να ξέρω, βρήκε την ευκαιρία να πει στους Έλληνες, αλλά και στην Ευρώπη όλη, το γνωστό και πολυμεταχειρισμένο χωρατό.

Φοβερά πράγματα. Ακατανόητα. Στο Βέλγιο είχαν χάσει το λογαριασμό, ακόμα δεν ήταν σίγουροι πόσοι είναι οι νεκροί από τις δύο εκρήξεις πανικού και θανάτου, και ο συριζαίος υπουργός εξωτερικών το ΄ριξε στη φτηνή, πιο σωστά στη φτήνεια και την πεζοδρομιακού τύπου πολιτική. «Δεσμευόμαστε η δημοκρατία να νικήσει τον τρόμο μπλα μπλα» είχε αναφέρει .
Τι λέει ο άνθρωπος! Μια από τα ίδια. Ο πολιτικός κάθε κόμματος, κάθε κράτους, δεν χάνει την ευκαιρία να πουλήσει τζάμπα μαγκιά. Η δημοκρατία είναι δυνατή, δεν φοβόμαστε, και μπλα μπλα μπλα. Δυστυχώς όταν ο τρομοκράτης αποφασίσει να χτυπήσει, θα κάνει το δικό του. Και το κράτος θα μετρήσει θύματα. Κανένας δεν μπορεί να τα βάλει με κοτζάμ Μωάμεθ. Ο γίγαντας προφήτης του ισλάμ εμπνέει τους φανατικούς οπαδούς του, στο όνομα του Μεγάλου Αλλάχ, να προχωρήσουν σε τυφλά και μαζικά κτυπήματα. Και το έχουν κάνει στη Μαδρίτη, στο Παρίσι, στο Λονδίνο. Όπου γουστάρουν.
Εδώ και χρόνια είναι διαρκής ο συναγερμός, σε ετοιμότητα όλη η Ευρώπη, από την ορατή απειλή της ισλαμικής φονικής τρομοκρατίας. Με τα λόγια κανένας πίτουρας πολιτικός, ντόπιος και ξένος, δεν είναι σε θέση να πουλήσει αισιοδοξία και να... δεσμευτεί ότι η δημοκρατία θα νικήσει τον τρόμο.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ SHOW ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ