ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΠΗ

 
Δεν το παίρνεις στα σοβαρά. Έχουν μια δικαιολογία οι πολιτικοί για όποια μπαρούφα αμολύσουν, μάλιστα με το σοβαρό και σκυθρωπό και αδιαπραγμάτευτο τρόπο. Έτσι μιλάνε οι πολιτικοί. Αμ, πως! Επειδή έτσι τους θέλει ο κοσμάκης. Άρα δεν φταίνε οι πολιτικοί για τις μπούρδες τους, άντε να φταίνε λίγο. Αυτοί που κυρίως ευθύνονται είναι οι ψηφοφόροι.
''Το πρόγραμμα του Σύριζα είναι πολύ καλό... '' είπε η εκπρόσωπος του κόμματος κυρία Πόπη Τσαπανίδου. Γελάμε; Όχι, δα! Σε προεκλογική περίοδο είμαστε, μη ξεχνιόμαστε, άρα με το παραπάνω δικαιολογούμε την 56χρονη δημοσιογράφο, πιο σωστά παρουσιάστρια. Όσο κάνει δημοσιογραφία ένας τζιτζιφιόγκος από κανάλι, άλλο τόσο αξιόπιστο προϊόν πλασάρει και ο εκπρόσωπος κάθε κόμματος.
Συμφωνώ κι εγώ και χωρίς να κάνω τη μαλακία να διαβάσω το πρόγραμμα του  Σύριζα ότι είναι καλό. Πάρα πολύ καλό. Και λοιπόν; 
Και πριν από τις εκλογές του 2015 ο Σύριζα έφτιαξε ένα και γαμώ τα προγράμματα. Να γλύφεις τα χέρια σου. Και λοιπόν; Ποτέ δεν εφάρμοσε στην πράξη το πρόγραμμα του ο Σύριζα όταν έγινε κυβέρνηση. Και δεν λες μόνο  αυτό! Και ως κυβέρνηση, και ως αντιπολίτευση ο σύριζας ήταν η απόλυτη ασυνέπεια. Στην πράξη καμία σχέση μ' όσα υποστήριζε. Μ΄ όσα λένε τα κιτάπια του κόμματος. Και κάθε λίγο ο σύριζας άλλαζε κοστούμι, όχι μόνο όνομα. Άλλαζε αυτά που έλεγε, άφηνε στην άκρη όσα είχε... δεσμευτεί.
Και η κυρία μας λέει ανέκδοτα. Πως το...πρόγραμμα μας είναι καλό. Δεν είναι καλό, κοπέλλα μου, πολύ καλό είναι.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ... ΦΑΣΙΣΜΟ