ΤΙ ΠΟΛΑΚΗΣ, ΤΙ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ...

 
Τι άλλο χρειάζεται ο απλός ψηφοφόρος για να πάρει [πρέφα τη μεγάλη αλήθεια. Ότι όσο κι αν προσπαθούν να πείσουν τα κόμματα για τη... διαφορετικότητα τους, είναι το απόλυτο σίγουρο πως είναι μοι από τα ίδια αν γίνουν κυβέρνηση. Λέμε να το καταλάβει ο απλός ψηφοφόρος, όχι ο... πολιτικοποιημένος, ο κολλημένος σ΄ αυτό και το άλλο παραμυθάκι δήθεν εκπροσωπεί το άλφα και το βήτα κόμμα.
Ο Ευάγγελος Αντώναρος, δεξί χέρι του Κώστα Καραμανλή, είναι υποψήφιος με τον Σύριζα. Καμία έκπληξη! Τελεία. Όποιος αιφνιδιάζεται δεν ξέρει τι του γίνεται. Τελεία και παύλα. 
Ο μεν πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος με τη φανέλα του Σύριζα είναι δεξιός μεν αλλά και προοδευτικός. Ο δε Σύριζα προσθέτει ένα ακόμα επικοινωνιακό του χαρτί ότι ναι μεν είναι ψευτοαριστερό κόμμα, όμως όχι και αντσυσυστημοικό. Διαλέγεις και παίρνεις! Με Πολάκη ο Σύριζα κρατάει την... ''επαναστατικότητα'' του, με τους πασόκους της αιώνιας αλλαγής και τον καραμπινάτο καθεστωτικό Αντώναρο προσθέτει κι άλλο μακιγιάζ στο ευρωπαϊκό του προφίλ.
Ποιος Αντώναρος; Και ο ίδιος ο Καραμανλής να κατέβαινε υποψήφιος του Σύριζα δεν άλλαζε τίποτα. Πίθηκος ο υποψήφιος, πιθηκόκοσμος και το κόμμα.
Διαβαστε ακομα:

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΠΗ