ΠΟΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ..., ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΙ... ΙΔΡΥΤΕΣ

 
Πεθαίνει κάποιος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, και όλοι τον χαρακτηρίζουν... ιδρυτικό στέλεχος του... ιστορικού κινήματος. Ρε, πλάκα μας κάνετε! Το ΠΑΣΟΚ το έφτιαξε ο παικταράς, ο Ανδρέας. Και χάρη στον Ανδρέα τον Παπανδρέου, το ''κίνημα'' έγινε καθεστώς και δεν είχε καμιά σχέση, μα καμιά σχέση με τις μπούρδες του αρχηγού και των κομπάρσων γύρω του.
Πεθαίνει, λοιπόν, ένας από το παρελθόν της αναντάμ παπαντάμ πολιτικής απάτης του ΠΑΣΟΚ και το πένθιμο γεγονός της απώλειας του δεν το περνάνε σεμνά. Δεν χάνει την ευκαιρία και ο σημερινός αρχηγός Ανδρουλάκης και μας βρυκολακιάζει. Ότι ο εκλιπών ήταν έτσι και αλλοιώς και υπηρέτησε τη δημοκρατική παράταξη κι άλλα τέτοια κουφά και πολυμεταχειρισμένα.
 
Τσόντες ήταν ΟΛΟΙ, καθαροί και πονηροί, που μπήκαν στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα. Και ΟΛΟΙ όσοι έμειναν, λαμόγια και αξιοπρεπείς, ΟΛΟΙ έκαναν το κορόιδο όταν το... κίνημα πρόδιδε την ιδεολογική του πλατφόρμα. 
Και ιδρυτές δεν υπήρχαν στο ΠΑΣΟΚ και ΚΑΝΕΙΣ δεν δικαίωσε ιστορικά την προσωπική κομματική και πολιτική του δράση. Τους πήρε ΟΛΟΥΣ η μέθη της εξουσίας, δηλαδή είχαν βολευτεί σ' αυτά που βρήκαν και δεν έκαναν καν τον κόπο να αλλάξουν κάτι, έστω και στους τύπους. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ