Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ''ΑΛΛΑΓΗ''

 
Πουλάει η ''αλλαγή''. Γι' αυτό παίζει σα σύνθημα. Πριν από τη χούντα, πριν από το 1967 βγήκε στο μπαλκόνι το παραμύθι της ''Αλλαγής''. Από τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον παπατζή. Το σότο! Η απάτη, Να λες στον άλλον ότι σε ένα φεγγάρι θα κάνω αλλαγή. Θα κάνω τα πάνω κάτω. 
Πουλάει το κόλπο. Κι αφού αρέσει, μπαίνει στη βιτρίνα. Πριν ξεκινήσει η λεγόμενη προεκλογική περίοδος, την λες και ''αγώνα'', τα βάζουν κάτω. Ποια είναι η ατζέντα μας. Με ποιες λέξεις, έννοιες, συνθήματα και τσιτάτα θα παίξουμε σ' αυτή τη δόση. Μακράν επιλέγεται η ''αλλαγή''. Γιατί; Είπαμε. Δεν είπαμε; Πουλάει στο πόπολο.
Να το ακούει ο κοσμάκης, Όχι και να θέλει από τον πολιτικό να την κάνει την αλλαγή. Α, έτσι δεν παίζουμε. Να ακούσει γουστάρει ο κοσμάκης για την ''αλλαγή'', αν διανοηθεί ο πολιτικός να ξεκινήσει τη διαδικασία να γκρεμίσει και να κτίσει από την αρχή, ε, τότε θα τον καταραστούν τον πολιτικό.
Αν ο πολιτικός εξηγήσει τι σημαίνει αλλαγή,  τότε δεν θα τον ψηφίσουν ούτε οι σταθεροί οπαδοί του κόμματος. Όχι, κύριε! Όταν λέμε αλλαγή, εννοούμε πλάκα. Εννοούμε μια προεκλογική μπαρούφα. Αν εσύ ο πολιτικός παίρνεις στα σοβαρά τη διαφημιστική μπούρδα σου πριν τις εκλογές, τότε δεν μας κάνεις.
Διαβαστε ακομα:

ΔΑΓΚΩΤΟ... , ΔΑΓΚΑΣΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ 'ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ