ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

Μια δικηγόρος, η κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Το πρώτο στο οποίο στέκεσαι είναι το μικρό της όνομα. Μάλλον δεν της ταιριάζει. Το ''Μαριλίζα'' φοριέται μάλλον σε κάποια χαριτωμένη κρυφοσεξουαλική και ψιλοανάλαφρη γκόμενα. Η εν λόγω Ξενογιαννακοπούλου, μεγαλοκόπελλα μουντή, βαρετή, μοιάζει με στέλεχος παραεκκλησιαστικής οργάνωσης. Τι σχέση να έχει η φυσιογνωμία της με τις ευειδείς..., καλέ, είσαι υπερβολικός..., συριζαίες κυρίες Όλγα Γεροβασίλη και Τασία Χριστοδουλοπούλου. Α, αυτές κάνουν μπαμ και για την ομορφιά και τον αριστερισμό τους

Μια στις τόσες και αμέτρητες δικηγορινές η κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ήδη καβάλησε τα 60, έγινε γνωστή στην κομματική πιάτσα από τον Γιώργο Παπανδρέου που νταηλήκι την επέβαλε για υψηλόβαθμο στέλεχος. Την έκανε και υπουργό την κάργα πασοκτσού, η οποία λάκησε στον Σύριζα. Δεν ήταν η μόνη, από ένα ΠΑΣΟΚ που έκλεινε τον κύκλο του, η οποία πήρε μεταγραφή στον Σύριζα. Στο κόμμα που βρήκε έτοιμη πελατεία, την πασοκική.
Είχε διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ η κυρία Μαριλίζα διότι δεν ψήφισε το μνημόνιο και ως αντιμνημονιακή πολιτικός έκανε μεταγραφή στο... αντιμνημονιακό Σύριζα και  δεν έφυγε όταν ο Τσίπρας αποδείχθηκε περισσότερο μνημονιακός από τον Τζωρτζ Παπανδρέου.
Ποιο είναι το θέμα. Οι πασοκικής καταγωγής ψηφοφόροι όλο και αραιώνουν από τον Σύριζα. Αυτό είναι το αγγούρι, όχι οι... απώλειες καραμπινάτων συριζαίων μεγαλοστελεχών, όσοι έφυγαν από τον Σύριζα. Αυτή είναι  η αλήθεια. Μιλάμε για πολιτική, όχι για ποδόσφαιρο. Στη πολιτική μετράει ο... αέρας που έχει το κόμμα, ενώ στη μπάλα η αξία των ποδοσφαιριστών.
Από τον Σύριζα έφυγαν ονόματα τρανταχτά κι όμως το κόμμα συνέχιζε την ανοδική του πορεία. Κι όταν έσβηνε το φεγγάρι, έκλεινε τον κύκλο του, καμιά μεταγραφή από αριστερά ή δεξιά δεν σταματάει τη φθορά του Σύριζα.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ