ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ... ''ΑΡΙΣΤΕΡΑ'' ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

 
Τι ψήφισαν οι φυλακισμένοι στις εκλογές; Δεν έμαθα, να σας το πω. Ξέρω τι ψήφισαν στις προηγούμενες, αυτές του 2019. Και πέρασε στο ντούκου. Κι όμως το ζήτημα παρουσίαζε παγκόσμιο ενδιαφέρον. Απίστευτη μοναδικότητα. Άξιζε να πέσει μελέτη και ανάλυση από ειδικούς. Τι να σημαίνει ότι ο Σύριζα είχε σαρώσει στις φυλακές. Και γαμώ την επανασταση! Συντριπτική πλειοψηφία του Σύριζα στις εκλογές στα σωφρονιστικά καταστήματα. Κατά 80 μέχρι και 90% οι φυλακισμένοι το 'ριξαν Σύριζα.

Λες και έπεσε σύρμα. Το φαινόμενο. Σ' όλες τις φυλακές της χώρας ο Σύριζα θριάμβευσε και τα άλλα κόμματα πήραν κάτι ψίχουλα. Πάθαινες την πλάκα σου. Η ΝΔ π.χ, να παίρνει 2%, ο Λεβέντης 1%, ο Τζήμερος 0,5% και ο σύριζας να μαζεύει όλο το χαρτί, 87 με 92%.

Να έδιναν γραμμή υπέρ της Χρυσής Αυγής οι νονοί της φυλακής, δεν είναι από τα άγραφα. Εγκληματική οργάνωση είναι οι Κασιδιάρηδες, γίνεται σκέπτεται ο καθένας. Να ψηφίζουν, όμως, δαγκωτό τον Τσίπρα οι ποινικοί, όχι οι ρομά, όχι οι πρόσφυγες, είναι πράμα που απαιτεί διερεύνηση.

Θυμήθηκα το άλλο... περίεργο. Στις βουλευτικές εκλογές του 2015 ο Σύριζα, το κόμμα των λαϊκών τάξεων, ''των πολλών, όχι των λίγων'' είχε πλειοψηφίσει στα βόρεια προάστια της πλουτοκρατίας, Εκάλη κ.α.

Διαβαστε ακομα:

ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΘΕΟ