ΜΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 
Τα πράγματα είναι ολοκάθαρα. Ολοφάνερα. Νο1 η Ελλάδα ανήκει στη Δύση, και Νο 2 παίζει με τους όρους του καπιταλισμού και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Πράγματα αποδεκτά  από το plus 90% του κόσμου. Διαφωνούν οι σύντροφοι του ΚΚΕ και οι σκληροπυρηνικοί του Σύριζα, Φίλης και σία. Ποιος ασχολείται μαζί τους. Δεν εκπροσωπούν τίποτα, πέραν από τον εαυτό τους, ένα παρελθόν πεθαμένο.
Σήμερα δεν υπάρχει αντιπολίτευση στην Ελλάδα. Έλλειμμα αυτό σοβαρό για μια σύγχρονη χώρα του ΝΑΤΟ και της απόλυτης, της ολοκληρωτικής επιρροής από Δύση μεριά. Που είναι το ΑΝΑΓΚΑΙΟ δεύτερο κόμμα; Το ΠΑΣΟΚ είναι κουτσό, νοσταλγικό, δίχως μέλλον όσο και να το σπρώξει η λεγόμενη διαπλοκή. Μήπως ο Βελόπουλος, οι Σπαρτιάτες, τίποτα άλλοι περίεργοι; Ο κλήρος έπεσε στον Σύριζα. 
Μη λέμε πολλά. Ο Κασσελάκης ανέλαβε χοντρή υποχρέωση. Επί των ημερών θα γίνει η Νο 2 ιστορική ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ στο κόμμα. Η Νο 1 ήταν εκείνη με την αποχώρηση των Λαφαζάνηδων, μετά την απάτη, την πλαστογραφία του δημοψηφίσματος του 2015. Αλάφρυνε από τα βαρίδια του ο ''αριστερός'' Σύριζα, όμως παρά την αλλαγή της ταμπέλας (Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία) παρέμεναν στο κόμμα οι παλαιοκομματικοί της γενιάς του Πολυτεχνείου. 
Ποιο χτίσιμο; Γκρέμισμα θα πέσει στον Σύριζα. Και δεν θα πάρει καμιά μπουλντόζα ο νέος αρχηγός. Μόνοι τους θα του αδειάσουν τη γωνιά οι της παλαιάς και ηρωικής φρουράς, η αριστερίλα και η συντηρητικάτζα. καταγωγής ΚΚΕ και ΚΚ Εσ.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΚΡΑΧ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟ