ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Και Τούρκος να ήμουνα θα μου την έσπαγε στα τέσσερα ο βαρύμαγκας Ερντογάν, που χωρίς να πείθει, δείχνει να μην τον χωράει ο τόπος του. Σπίρτο καμινέτο ο ασχημάντρας ξυπνάει κάθε πρωί και λες ότι βγαίνει από τα ρούχα του. Δεν αποκλείεται, και μιλάω σοβαρά, διότι το ζήτημα είναι σοβαρό και δεν σηκώνει πλάκα, ο Ερντογάν να κάνει το λάθος κάθε πρωί να κοζάρει τη φάτσα του στον καθρέπτη. Εκεί είναι που ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι του. Και μπερδεύονται μέσα του τα καλώδια και βγάζει από το στόμα του ό,τι θέλει.

Να, τι έλεγε για τον Τούρκο, τον παραδοσιακό Τούρκο, ο Μπαζίνας. Ο οποίος, βέβαια, κουβαλούσε τη ματιά του Έλληνα για τον απέναντι, όπως τον γνώρισε για τα καλά η φυλή μας εδώ και εξακόσα χρόνια. «Τούρκος άνθρωπος είναι, μπρε…», έτσι έλεγε τον Τούρκο ο Ηλίας.

Τελευταία την έχει κάνει πάλι γυριστή ο Ταγίπ Ερντογάν, όμως το πιάνεις, ότι δεν κρατιέται και παραμύθι φούρναρης κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Επειδή, γαμώ την αδικία του Αλλάχ, δεν έχει στην ιδιοκτησία του τουλάχιστον το μισό Αιγαίο, τα μισά νησιά. Άστον να τρομάζει την Ελλάδα, τους Έλληνες, εμείς να μη βγαίνουμε αράουτ από το ύψος της σέντρας. Άστο το κέρατο το βερνικωμένο, όποτε θυμάται να ρίχνει κι ένα κούτσουρο στη φωτιά.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ