ΕΝΟΧΟΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΒΑΡΕΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ

 
Ρε, πλάκα μας κάνετε; Τσακώνουν το λαμόγιο και μας λένε δεν φταίει το κόμμα. Φταίει και παραφταίει. Δεν αγνοείται το ότι σ' αυτό το κόμμα βρήκε γήπεδο να ξεσκίσει ο απατεώνας. Δεν αγνοείται το ότι οι χοντρές μπάζες γίνονται στην πολιτική. 
 
Και το κόμμα φταίει και δικαίως η πολιτική δυσφημείται. Και ευλόγως προκαλούνται υποψίες με την παραμικρή καταγγελία όταν ο τάδε πολιτικός τη γάζωσε τη βρωμοδουλειά. Δεν κατάλαβα. Είναι ένοχος ο πολιτικός και είναι αθώο το κόμμα του; Καθαρό το κόμμα, πεντακάθαρη η πολιτική, και οι πολιτικοί, άρα είναι κακοήθεις όσοι τους... αμφισβητούν.
  
Παιδεραστής ο ιερέας. Όσο φταίει ο παλιάνθρωπος με τα ράσα διότι έφερε βόλτα ένα άβγαλτο δεκάχρονο κοριτσάκι, άλλο τόσο ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ φταίει ο δεσπότης του και η Εκκλησία. Γιατί τον ανεχόντουσαν τον ξεφτυλισμένο άντρα. Γιατί κρατούσαν αυτιά βουλωμένα σ΄ όσα τους έλεγαν, γιατί ακόμα κι αν γνώριζαν ότι ψαχνότανε με ανήλικα, την έκαναν αβαβά.
Μόνο η Εκκλησία; Και ο Θεός φταίει, λέω εγώ, που δεν έκανε κάτι, όταν δικός του άνθρωπος, ένας ιερέας, όχι κάποιος αέρα πατέρα πιστός, διαπράττει τις πιο βαρειές αμαρτίες. Ή να προλάβει το κακό ή να τιμωρήσει τον ελεεινό ιερέα.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΑΛΑ