ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

 
του Ανειδίκευτου Συνεργάτη
Το κράτος οφείλει να προστατεύει τον πολίτη. Τον κάθε πολίτη. Πλούσιο και φτωχό, όποιο κόμμα ακολουθεί, όποιο κόμμα ψηφίζει. Αυτά δεν μπαίνουν σε συζήτηση. Τι γίνεται, όμως; Κρατικοί υπάλληλοι, όργανα της αστυνομίας έχουν κάνει... μεταγραφή σε κονομημένους. Σε μεγαλόσχημους, ακόμα κι αν αυτοί δεν κινδυνεύουν. Οι πρωθυπουργοί πάντα...δεσμεύονται να αποσύρουν αστυνομικούς από ΙΧ σέρβις, αλλά αυτή είναι μια ιστορία στα ίδια θολά νερά.
Κάποτε το κακό είχε παραγίνει. Εκατοντάδες (!) ήταν... ξεχασμένοι από την υπηρεσία τους διότι είχαν αποσπαστεί σε κάποιους κατά φαντασίαν στόχους εγκληματικότητας. Βλέπεις είναι πολύ in να κυκλοφορεί κανείς με προσωπική φρουρά.

Είναι τόσο σπουδαίος που τον εχθρεύονται. Είναι τόσο χρήσιμος στην κοινωνία και οι κακοί θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση. Το κράτος δια του υπουργού Δημοσίας Τάξης τρέχει να τον προστατεύσει μην τυχόν και χάσουμε το κελεπούρι.

Τελικά, το θέμα είναι αντικείμενο ρουσφετιού και διαπλοκής. Να, γιατί προστατεύονται και άτομα με τα οποία κανείς δεν ασχολείται μαζί τους.
Να πληρώσουν οι ίδιοι για τη φύλαξη τους. Πετυχημένοι είναι, φράγκα έχουνε, ας αναλάβουν οι ίδιοι τα έξοδα τους. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ!