ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ;

 
Ξαφνικά, σε μια ημέρα, σε μια νύχτα, όλα άλλαξαν στη Γερμανία για τους πρόσφυγες. Τους απελπισμένους που μπουκάρησαν στην Ευρώπη και οι κυβερνήσεις τους υποδέχθηκαν με φιλανθρωπικές ευαισθησίες. Δεν σταμάτησαν τα κύματα των μεταναστών. Πώς να τους χωρέσουν όλους! Κάποια στιγμή το πράμα ξέφυγε, όμως

 

Δεν είναι τυχαίο ότι πρώτα οι πρώην κομουνιστικές χώρες πήραν θέση αρνητική. Δεν γουστάρουν ξένους στην πατρίδα τους, και θα επιτρέπουν την είσοδο με προϋποθέσεις. Στα ίσα σήκωσαν τείχη.

Το σκηνικό άλλαξε επιτόπου, μάλιστα στην Γερμανία, που πρώτη και περισσότερο από κάθε άλλη χώρα της Ευρώπης, άνοιξε την αγκαλιά της στους δυστυχείς από Συρία και σία.
«Θα τα καταφέρουμε... » είχε πει η Μέρκελ, δηλαδή θα τους βολέψουμε όλους όσους υποχρεώθηκαν, εξαναγκάστηκαν να ξεσπιτωθούν από τον τόπο τους. Τι έγινε;

Η αστυνομία της Κολωνίας δεν προλάβαινε να αντιμετωπίσει τη μία μετά την άλλη σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα. Δράστες Αλγερινοί, Μαροκινοί, Ιρανοί, Σύροι και ίσως για να μη φανεί στημένο το έργο και δυο Γερμανοί. Θύματα όχι γυναίκες από Αραβία, αλλά Γερμανίδες.

Το περίεργο, το πολύ περίεργο είναι ότι η γερμανική αστυνομία γνωστοποιούσε τη σεξουαλική βία, όλα τα περιστατικά, όμως χωρίς να αναφέρει ότι οι δράστες ήταν Αφρικανοί. Ίσως, θα υποψιαστεί κάποιος, για να δείξουν ότι δεν υπάρχει αντιρατσιστικό πνεύμα στην επίσημη Γερμανία. Ίσως, πάλι, να μην κατηγορηθεί η κυβέρνηση που είχε σταθεί τόσο φιλάνθρωπος.

Τι σημασία, όμως, έχουν αυτά όταν έτσι ή αλλοιώς, σήμερα, αύριο, οι μαζικές επιθέσεις σε γυναίκες είχαν... όνομα. Η κοινή γνώμη τελικά θα πληροφορούνταν τι είχε συμβεί. Παρέες ανδρών μεταναστών περικύκλωναν μια γυναίκα και της ορμούσαν.

Οι μετανάστες στιγματίστηκαν. Η κυβέρνηση άλλαξε βιόλα. Όσοι πρόσφυγες δεν είναι καλά παιδιά, θα τους στέλνουμε απ' εκεί που ήρθαν, είπαν οι Γερμανοί. Αναρωτιέμαι. Μήπως στήθηκε προβοκάτσια. Ποιος φουκαράς θα αποδείξει ότι δεν την έπεσε σε γυναίκα, δεν προσπάθησε να κλέψει από σούπερμάρκετ, όταν τον βουτήξει η αστυνομία σαν ένοχο.

Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟΨΕ ΠΟΣΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ;