ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗ... ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ένας ολόκληρος στρατός αστυνομικών μαζί με τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες τους ήταν ταγμένος στη φύλαξη πολιτών, που δεν το είχαν ανάγκη και δεν το δικαιούνταν. Απλώς είχαν δόντι και έκαναν τη φιγούρα τους στο Κολωνάκι, στη Μύκονο και στα χωριά τους. Εμείς πληρώναμε κι αυτοί έκαναν το κομμάτι τους.

Μιλάμε για χίλιους τόσους ένστολους, 115 αυτοκίνητα και 57 μηχανές. Ήδη  αποσύρθηκαν από τη φύλαξη επιχειρηματιών, εκδοτών και δημοσιογράφων και τοποθετήθηκαν σε υπηρεσίες προστασίας του κοινωνικού συνόλου. Να φυλάνε π[.χ. το γέρο και τη γριά που έχουν μπει στο στόχαστρο κακοποιών για τη σύνταξη τους. Να επεμβαίνουν άμεσα όταν τους καλεί ο φορολογούμενος κι όχι να το παίζουν μόστρα κάθε ευνοούμενου του συστήματος.

Μένουν άλλοι υπέρχιλιοι αστυνομικοί για τη φύλαξη ''προσωπικοτήτων'' που η Πολιτεία κρίνει ότι αποτελούν πραγματικούς στόχους κακοποιών και άρα πρέπει να φυλάσσονται. Εκείνο που πρέπει να μάθουμε είναι τα ονόματα των ευνοούμενων και τους υπουργούς που είχαν εγκρίνει αίτημα για προσωπική φρουρά, που δεν είναι μόνο τέτοιοι, αλλά και προσωπικοί σωφέρ.

Διαβαστε ακομα:

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ - ΟΛΓΑ ΦΙΛΗΘΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ