Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΝ

 
Να ξεκαθαρίζουμε κάποια πραγματάκια. Ο Κασσελάκης είναι εκλεγμένος. Τον προτίμησε ο τιμημένος λαός του Σύριζα. Αυτόν διάλεξε για αρχηγό του. Έτσι είναι. Αρχηγό, όχι παραμύθι φούρναρης πρόεδρο. Τι κόλπο είναι αυτό, πρόεδρος. Κανένας αρχηγός κανενός κόμματος δεν προεδρεύει. Δεν αποφασίζει δημοκρατικά με άλλους. Δεν μπαίνει ποτέ σε τέτοια γελοία διαδικασία. Μόνο το αρχαίο, το παλαιολιθικό κόμμα, το ΚΚΕ δεν έχει πρόεδρο. Ο μπροστινός λέγεται απλά γραμματέας. Ανοησίες. 
Ο Δραγασάκης την έκανε. Και πολύ κάθισε. Έτσι είναι. Αποκαλυπτικό, όχι απλά τρομακτικό να έχει κανείς μια άλφα προσωπική Ιστορία και να κάθεται όρθιος μαλάκας με αρχηγό τον Κασσελάκη. Τον άσχετο, τον τουρίστα, τον εκτός πεδίου αριστεράς. Και για να δείξει ότι κάνει δουλειά ο Στέφανος, τα βάζει με τον... Μητσοτάκη. Λες και ο αρχηγός της ΝΔ, ο πρωθυπουργός είναι Συριζαίος. Και λέει του Μητσοτάκη πως δεν κάνει καλά τη δουλειά του. 
Ο Μητσοτάκης είναι αυτός που είναι. Δικαίωμα κριτικής έχουν μόνο οι δεξιοί, όσοι πρεσβεύουν τον καπιταλισμό και έχουν ταχθεί υπέρ την Ευρώπης. Ο αριστερός είναι αλλού. Δικαίωμα του. Πολιτικά και πνευματικά ανήκει σ' άλλη σφαίρα. Είναι ανέκδοτο, λοιπόν, ο δεξιός να απαιτεί να απολογηθεί ο αριστερός επειδή ενεργεί έτσι κι όχι αλλοιώς σύμφωνα με την ιδεολογία του. Ένας αριστερός νομιμοποιείται πολιτικά να ελέγξει μόνο τον αριστερό ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση.
Ο Κασσελάκης δεν είναι αριστερός. Είναι εκλεγμένος, όμως!  Η πλάκα είναι αριστεροί με παρελθόν αριστερού και όχι επειδή σέβονται τη δημοκρατική διαδικασία εκλογής του Στέφανου, παραμένουν στο Σύριζα. Άσχετοι, σε καμιά περίπτωση συγγενείς κομματικά και πολιτικά και ιδεολογικά με τον Κασσελάκη, και συνεχίζουν να παίζουν σ' ένα διαρκώς μεταλλαγμένο κομματικό σχηματισμό.  Στα ίσα δέχονται να παριστάνουν τις κούκλες του  θιάσου ενώ οι άνεμοι των καιρών τους οδηγούν σε... κεντροαριστερό κόμμα. 
Κάργα πολιτικοποιημένη η χολυγουντιανή σταρ Σούζαν Σάραντον, στα 78 της πια. Παρούσα στο δεύτερο γάμο της σαραντάρας κόρης της η Αμερικάνα ηθοποιός (φώτο) είπε πως είναι ανοικτή σε μια νέα ερωτική σχέση. Μην την παρεξηγήσουμε την Σουζάνα. Δεν εννοεί πως θα τα φτιάξει, θα ξεβρακωθεί σε κανέναν περίεργο της ηλικίας της. Όχι, τέτοια. Τα τελευταία χρόνια η Σάραντον κυκλοφορεί με γκόμενους κάτω από τα μισά της χρόνια. Έτσι γουστάρει. Δεν είναι θέμα δημοκρατικών διαδικασιών. 
Γιατί έφυγε, λέει, ο Δραγασάκης. Δεν είναι ερώτημα αυτό. Το ερώτημα είναι γιατί καθόταν τόσους μήνες. Γιατί παραμένουν στον Σύριζα βουλευτές και στελέχη που μέχρι χθες τους έλεγαν αγωνιστές σε πράγματα για τα οποία δεν γνωρίζει και δεν θέλει να γνωρίζει ο σύζυγος του  Τάυλερ. 
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ...