ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΧΙ ΑΣΣΟΙ…

 

Προχθές στο γιουρόπα διπλό η Λέστερ με την ΑΕΚ, διπλό και η Μπράγκα με την άλλη ομάδα του ομίλου, κάποια Ζόρια. Δεν έκατσε πάλι άσσος στον όμιλο του ΠΑΟΚ, που από ''Χ'' στην Τούμπα έκανε πάλι ''Χ'' στην Ισπανία, ενώ η Αϊντχόβεν μετά την ήττα εντός από την Γρανάδα πήρε ''2'' από την Ομόνοια.

Το ευρωπαϊκό όργιο στο ποδόσφαιρο παίζει περισσότερο εντυπωσιακά στη σκηνή του champions league. Συγκεκριμένα πράγματα. Έγιναν στη σούμα 32 ματς τις δυο πρώτες αγωνιστικές και εμφανίστηκαν στο ταμπλώ μόνον 13 άσσοι. Η λογική ποντάρω ''1'' στα τυφλά όλα τα ματς έχει πάει περίπατο χωρίς επιστροφή.

Άλλο στοιχείο χαρακτηριστικό που επιβεβαιώνει το ανεβασμένο το ποδοσφαιρικό κύρος της διοργάνωσης. Μόνο δυο παιχνίδια από τα συνολικά 32 τελείωσαν χωρίς γκολ! Το 0-0 εξαφανιζόλ. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα 94 φορές, σχεδόν τρία τέρματα σε κάθε αναμέτρηση.

Ο μεν θεατής δεν βλέπει μόνο ποδόσφαιρο ποιοτικό, αλλά και γκολ. Από την άλλη, ο δε τζογαδόρος καλείται να στοιχηματίσει σε αγώνα αληθινά ανοιχτό με ποσοστό του άσσου μόνο στο 40% περίπου. Αναλυτικά, ήρθαν 13 άσσοι, 9 ισοπαλίες και 10 διπλά. Στη φώτο, από το 2-2 Αταλάντα- Άγιαξ.

Διαβαστε ακομα:

ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ... ΤΣΙΠΡΑΣ!