ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΤΑ ΜΠΑΡΤΣΑ Η ΜΠΑΓΕΡΝ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Είμαι σίγουρος 99% ότι η Μπάγερν δεν είχε κάνει απλά μία ειδική προετοιμασία εν όψει των δύο αγώνων της στα ημιτελικά του τσάμπιονς ληγκ. Είμαι σίγουρος 99,5% ότι η γερμανική ομάδα προετοιμάστηκε για να αντιμετωπίσει συγκεκριμένα την Μπαρτσελώνα.

Δεν το είπα σωστά, μάλλον. Όχι ακριβώς να αντιμετωπίσει την ομάδα που μέχρι πρόσφατα θεωρείτο και ήταν η καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά πως θα την κερδίσει σε όποιο γήπεδο την παίξει.

Ομολογώ ότι στο 4-0, στο πρώτο ματς δεν το έπιασα. Έβλεπα μία αφηνιασμένη ομάδα να καλπάζει, να απονευρώνει και ταυτόχρονα να προσπαθεί να στραγγαλίζει την Μπαρτσελώνα η οποία δεν περίμενε τέτοια αγωνιστική θρασύτητα. Ψυχολογικά πεθαίνεις, όμως όταν είσαι πιο αδύναμος από τον αντίπαλο, όταν πριν σε πλησιάσει, ακούς το ποδοβολητό των αλόγων της. Βοήθα, Παναγιά μου, σκέπτεσαι.

Κάλπαζε η Μπάγερν, πιωμένη από τα μαγικά φίλτρα τευτονικής συνταγής και ορμούσε καταπάνω στην Μπάρτσα για να της χουφτιάσει τα βυζιά, τα μπούτια, τα κωλομέρια, να την φθάσει μέχρι το λαιμό, στο στόμα. Με ειδικό σχέδιο, το οποίο εφαρμόστηκε και στη ρεβάνς, και στο 3-0.

Διαβάστε ακόμα:

Ρόμπεν,  Ριμπερί ναι, οχι Μέρκελ Σόιμπλε

Ελλάδα μπορείς! Να πα' να γ...θεις!