ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΕ Ο ΑΛΑΦΟΥ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Σαν τον πρίγκηπα Αλβέρτο του Μονακό πρώτο τραπέζι πίστα στο πρωτοσέλιδο ο Μπίλυ Κωνσταντίνου για την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια και τη δικαίωση του Παναθηναϊκού, που είναι θύμα του παρασκηνίου. Τον Κωνσταντίνου δεν ήθελε να δείρει ο Χριστοδουλόπουλος μετά την ήττα από τη Βέροια με 3-0; Τότε που ο Αλαφούζος μιλούσε για πόλεμο εκ των έσω. Και επικράτησε η άποψη να εκδιωχθούν  Βύντρα-Χριστοδουλόπουλος.

Τι θέλω να πω. Το παρασκήνιο υπάρχει. Όπως υπάρχει και η φαιδρότητα όταν το αντιμετωπίζεις ασόβαρα. Με υπογραφή Κωνσταντίνου τα θέματα τα νομικά της ΠΑΕ και του Σιωπήλη τα θέματα τα οικονομικά. Και ποιος ξέρει τι έχει στο βάθος του μυαλού του ο Αλαφούζος. Μήπως ζήλεψε τον τίγρη;

Δικηγοράρα είναι η κυρία Μπαλωμένου, που έχει από κοντά ο Αλαφούζος. Και η κυρία φοράει το κασκώλ του Παναθηναϊκού στην εξέδρα, άρα δεν μπορείς να πεις ότι θέλει το κακό της ομάδας. Διακεκριμένος δικηγόρος ο Βερβεσός της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ο Καμάρας ρωτήθηκε; Ο έμμισθος και γνωστός και σοβαρότατος Κάρμης; Δεν ομιλούμε για τον κύριο που είναι έξω με εγγύηση 40.000 ευρώ.

Όλοι αυτοί δεν γνωρίζουν ότι αν εφαρμοστεί ο νόμος τότε ο Παναθηναϊκός θα υποβιβαστεί επειδή ψάχνει το δίκαιο εκτός αθλητικής δικαιοσύνης; Και σκέπτεσαι. Αν ο Αλαφούζος την έκανε αλά ΑΕΚ, μήπως έτσι ήταν καλύτερα για τον Παναθηναϊκό. Θα γλύτωνε έτσι και από τους Χατζηχρήστους του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

Και άρρωστος βάζελος να 'ναι ο δικαστής

Τα ινδιάνικα τσαλίμακια του Παναθηναϊκού

Να μη γίνει αλά Παναθηναϊκός και στον ΠΑΣ