ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ένα ακόμα σκάνδαλο. Η ΕΠΟ, ο οίκος της αμαρτίας του ελληνικού ποδόσφαιρου, αδειοδότησε τον Παναθηναϊκό. Και τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να μην ξεχνιόμαστε, αποδυτηριάκια. Ποιος ασχολείται, ρε, με τη μαρτυρική Ήπειρο, Βόρεια και Νότια. Το σκάνδαλο είναι χοντρό και καταγράφεται στη Βίβλο των πιο διαπρεπών και προκλητικών αποφάσεων της μαϊμού Δικαιοσύνης, αθλητικής και μη.


Απαράδεκτος ο Μαρινάκης. Όταν τουγράψανε ότι μπουκάρησε στο αποδυτήριο του Γιάχου ξαφνιάστηκε σα να τον τσίμπησε αλογόμυγα και αντέδρασε σαν την πέρδικα στην κρυψώνα της. Έπρεπε να βάλει παγάκια στο κεφάλι για να συνέλθει. Και να δώσει εντολή να δοθεί η πράσινη κάρτα στον Παναθηναϊκό. Ποιος άλλος. Αυτός, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει την ΕΠΟ στο τσεπάκι του, όπως και το πιστολάκι του, λέω εκείνο για τα μαλλιά του.

Είσαι μαλάκας, αποδυτηριάκια. Όρθιος κοιμάσαι, κρίμα τα ένσημά σου στο παρασκήνιο. Έγινε πράγματι η σφαγή στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, αλλά ο φουκαράς ο Παναθηναϊκός απλά βούτηξε ένα κοψίδι. Ξύπνα, αποδυτηριάκια. Όλο το ψαχνό και με το κιλό το άρπαξε και το πακετάρισε ο Χαρτοβασίλης των Ιωαννίνων. Χωρίς χαρτιά και ο Χριστοβασίλης πήρε την αδειοδότηση, άρα ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός δεξίωσης. Τον κάλεσαν στο γάμο τον Αλαφούζο και του'μεινε μονάχα η μπομπονιέρα. Το γαμήλιο πάρτυ ήταν μονάχα για τα Γιάννενα.

Μιλάμε σοβαρά. Είμαστε καταδικασμένοι να πορευόμαστε μονίμως έξω από το δρόμο της αρετής. Εγκλημάτισαν οι κύριοι δικαστές με την απόφαση να αδειοδοτήσουν τον Παναθηναϊκό. Αυτό εγώ ξέρω.

Εδώ υπάρχει ένα μνημόνιο. Μιλάμε σοβαρά. Υπεύθυνα. Η ΕΠΟ δεν υπάρχει. Σαν Ελλάδα δεν μ'ενδιαφέρει η ΕΠΟ, η οποία όφειλε να ενεργεί όπως η τρόικα, δηλαδή σαν εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ. Όταν η ΕΠΟ δίνει άδεια στον Παναθηναϊκό τότε ακυρώνει την ΟΥΕΦΑ, την οποία θα την επικαλεστεί σαν αυτοδιοίκητο όταν την αμφισβητήσουν όσοι καταφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια.

Στην Ελλάδα με πηδάτε, ως ευ παρέστειτε, όταν κάνετε τέτοιες χάρες στον σύλλογο μεγάλο, τον Παναθηναϊκό, τον οποίον διασύρετε κι αυτόν διότι χαίρει της ευνοιοκρατίας.

Τι έγινε στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων; Εγώ θα σου πω. Σαν τους παληούς μπακάληδες οι δικαστές έβαλαν στο ζύγι τα ψεύτικα, τα ανύπαρκτα, τα άσχετα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ, κριτήρια αδειοδότησης του ΠΑΣ και του ΠΑΟ. Φοβερά πράγματα. Σα να ήταν ματιασμένοι. Εσύ φταις, Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Έπαιξε ρόλο το general situation

Παράγκα του καραγκιόζη, όχι του μπαρμπα Θωμά

Δεν είσαι Ευρώπη με βετεράνους απο το καφενείο