ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Όποιος, λοιπόν, κατά τον Ιβάν Σαββίδη δεν κάνει καλά τη δουλειά του στον ΠΑΟΚ, να σηκωθεί να φύγει. Αυτό φέρεται να είπε γεμάτος οργή ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στους Βρύζα, Ζαγοράκη. Ώπα! Για μια στιγμή.

Ποιος είναι ο ρόλος των Ζαγοράκη, Βρύζα στον ΠΑΟΚ; Τα παιδιά είναι επαγγελματίες, όχι τουρίστες, όχι χομπύστες, και υποτίθεται ότι ο Ιβάν ο Τρομερός τους χρειάζεται για συγκεκριμένα καθήκοντα κι όχι αέρα πατέρα σαν παοκάρες. Δεν έφερε, δηλαδή, Ρώσους από την πατρίδα, επαγγελματικά στελέχη εκτός ΠΑΟΚ.

Σύμφωνοι. Ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του, όχι στον Ρώσο πρόεδρό του και τον λαό εκπροσωπούν οι παοκάρες κι όχι τα πακέτα του Ιβάν. Να μπούμε στο ψαχνό.

Ποια είναι η συγκεκριμένη δουλειά, το συγκεκριμένο αντικείμενο του συγκεκριμένου Βρύζα. Ανεξάρτητα ποιος είναι ο “τίτλος” του αξιώματός του. Αν λέγεται πρόεδρος, αντιπρόεδρος, τεχνικός διευθυντής, έφορος.

Ο Ζαγοράκης γνωρίζει ο ίδιος ποια είναι η επαγγελματική του ιδιότητα στον ΠΑΟΚ, είναι το ερώτημα. Ποια είναι η αρμοδιότητά του. Η ευθύνη του. Πρώτα αυτό και μετά, του λες “Είσαι ανεύθυνος”. Ο Βρύζας, από την άλλη, έχει πράγματι την αρμοδιότητα να βρει προπονητή ή, επειδή κάποιος πρέπει να ταξιδέψει στη Γερμανία να συναντήσει έναν υποψήφιο, άντε πετάξου εσύ, Ζήση.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι του ντόπιγκ

Ο Ιβάν μαθαίνει ελληνικά, όχι κινέζικα

Θα δει κι άλλα ο Ιβάν ο Τρομερός